Βέμερ και Χόγκλαντ για δεξιά

«Νο1» επιλογή του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας αποτελεί ο Ρούμπεν Λιζόν, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπρέντα.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται να έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Ολλανδού μπακ και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει σημειωθεί θετική κατάληξη. Ο 22χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον «Αίαντα» μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όμως εκτιμάται ότι με ένα μικρό ποσό θα καταφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου να τον ντύσουν στα πράσινα.

Ωστόσο, δύο ονόματα έρχονται να προστεθούν στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει και άλλες εναλλακτικές λύσεις, αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Λιζόν.

Όπως γράφει η SportDay, στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο 33χρονος Γερμανός, Τιμ Χόγκλαντ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φούλαμ (28 ματς και 4 γκολ τη φετινή σεζόν), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μάιντς, Σάλκε, Στουτγκάρδη και ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Την ίδια ώρα, η «Πράσινη» αναφέρει πως οι διοικούντες τον σύλλογο εξετάζουν την περίπτωση του Γιανς Βέμερ. Πρόκειται για τον Γερμανό δεξιό μπακ της Πάντερμπορν, ο οποίος φέτος έπαιξε σε 21 αγώνες και το συμβόλαιό του και εκείνου ολοκληρώνεται τον άλλο μήνα. Ο Γερμανός άσος έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Λανγκ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βασιλεία και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.

Από βδομάδα εξελίξεις για Εσιέν, Αμπέντ

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις (είτε θετικά είτε αρνητικά) στις υποθέσεις του Μίκαελ Εσιέν και του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό. Τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Αλγερινός μέσος, ο οποίος θα συζητήσεις τους οικονομικούς όρους της ενδεχόμενης συνεργασίας του με το «τριφύλλι» και εφόσον υπάρξει συμφωνία, στη συνέχεια οι ιθύνοντες του συλλόγου θα έρθουν σε επαφή με τη Νιούκαστλ με στόχο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του.

Όσον αφορά τώρα τον Γκανέζο μέσο, αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» δείχνουν να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που κινείται για την απόκτησή του. Μάλιστα, ο 32χρονος άσος φέρεται να έχει απορρίψει και μία πρόταση από το MLS (του Ντάλας συγκεκριμένα), αλλά φημολογείται ότι περιμένει κάτι από τη Νέα Υόρκη και το Ορλάντο. Από την πλευρά τους, στον Παναθηναϊκό παραμένουν αισιόδοξοι για την έκβαση και αυτής της υπόθεσης.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *