Τελευταία Νέα

“ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ” για τον Τσίπρα! Αριστερή ιστοσελίδα προειδοποιεί..

Με τίτλο «Στην κόψη του ξυραφιού η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ…
Η Ελλάδα δεν υποχωρεί, δεν υποτάσσεται», η ιστοσελίδα του ΙΣΚΡΑ που εκπροσωπεί την Αριστερή Πλατφόρμα στον ΣΥΡΙΖΑ,
προειδοποιεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θα γίνει δεκτή καμία υπαναχώρηση.

Η προειδοποίηση αναρτήθηκε χθες το βράδυ λίγο μετά την λήξη της Συνόδου Κορυφής και δειχνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα ούτε στο εσωτερικό για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο κείμενο παρέμβαση η Αριστερή Πλατφόρμα προειδοποιεί:

Η ελληνική κυβέρνηση αυτήν την ώρα δεν είναι απομονωμένη. Αντίθετα δίνει μια ιστορική μάχη και έχει πρωτίστως μαζί της, πέρα από τον ελληνικό λαό και όλους τους λαούς της Ευρώπης. Στελέχη της Αριστεράς τόνιζαν στην Iskra, τις κρίσιμες αυτές ώρες κάθε υπαναχώρηση από τη χώρα μας, στο όνομα ενός «έντιμου συμβιβασμού», θα εκληφθεί από την άλλη πλευρά ως ένδειξη αδυναμίας και ως επιβεβαίωση ότι η κλιμάκωση της πίεσης μπορεί να οδηγήσει σε άτακτη υποχώρηση.

Η ίδια η Ευρώπη αν συνεχιστούν στην ΕΕ και την ευρωζώνη οι σημερινές άγριες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ταξικής και κοινωνικής λεηλασίας δεν θα έχει μέλλον. Αν η ελληνική κυβέρνησή αντισταθεί στις πιέσεις και επιμείνει αταλάντευτη να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, θα ανοίξει δρόμος προοδευτικών εξελίξεων για όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Η εφαρμογή μέχρι τέλους του ριζοσπαστικού προγράμματος που ενέκρινε ο ελληνικός λαός, και εξακολουθεί να στηρίζει με νέους μεγάλους κοινωνικούς αγώνες έχοντας και την αγωνιστική αλληλεγγύη των λαών της Ευρώπης είναι η απάντηση που αρμόζει απέναντι στον μονεταριστικό μονόδρομο της λιτότητας που επιβάλλουν οι κυρίαρχοι κύκλοι της ΕΕ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *