Η Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) και τα άτομα ασφαλιστικών εταιριών που έκλεισαν

Πολλά άτομα με θέσεις σε όλη την ιεραρχία εταιριών που έκλεισαν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ …
τον «τρόπο» εργασίας που είχαν οδηγήσει στην πτώχευση εταιριών τους και σε άλλες εταιρίες που τους προσέλαβαν φανερά ή «καμουφλαρισμένα» σε διάφορες νέες θέσεις ή σε νέα μετοχικά σχήματα.

Δυστυχώς πολλοί από αυτούς «ξέχασαν» το παρελθόν τους κάτι «που δεν σβήνει ούτε ο Θεός» και με «άηθες θράσος» παρεμβαίνουν στα ασφαλιστικά δρώμενα ως διοικητικοί παράγοντες ή ως υπεύθυνοι πωλήσεων ή ως μέτοχοι ΕΠΥ ή και ως εκπαιδευτές ή και ως μέλη διοικητικών συμβουλίων συλλόγων!

Το www.nextdeal.gr απορεί με τη ΔΕΙΑ που έχει στην κατοχή της στοιχεία για παράνομες πράξεις συγκεκριμένων ατόμων μετά από έρευνες της ΔΕΙΑ και Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και δεν ανακοινώνει τίποτε εάν προχώρησε ή όχι σε αγωγές ή τους αθώωσε πέραν του κλεισίματος εταιριών όπως πχ με όσα αναφέρονται στα εμπιστευτικά έγγραφά της. Είναι πολλές οι ερωτήσεις για κινήσεις εισόδου τους από ξένες χώρες και ιδιαιτέρως από Βουλγαρία που απευθύνονται στο nextdeal.gr από διαμεσολαβούντες που ενδιαφέρονται για συμβάσεις με ΕΠΥ.

Στέλεχος εταιρίας δήλωσε εξοργισμένο με τις συνεχείς υποχρεώσεις των εταιριών προς ΔΕΙΑ (πάνω από 50 έγγραφα σε ημερήσια βάση) αλλά με καμία πληροφόρηση για τα αποτελέσματα των ελέγχων που βάζουν όλους στο «ίδιο τσουβάλι» είτε είναι σωστοί είτε είναι παράνομοι και «ζουν ανάμεσά μας» χωρίς κόστος για την συμπεριφορά τους…

Αληθεύει ότι πρόσωπα εταιρίας που έκλεισε πρόσφατα επανακάμπτουν στον ασφαλιστικό χώρο;

nextdeal.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *