«Μητροπολίτης» σε ερωτικές περιπτύξεις

Όμως, το μεγαλύτερο σκάνδαλο απ’ όλα προκάλεσε η δημοσίευση μια φωτογραφίας στην οποία φαίνεται ολοκάθαρα ένας μητροπολίτης…
της Ορθόδοξης Εκκλησίας να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με έναν άλλο άντρα. Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας “Ακρόπολις”, η οποία δημοσίευσε τη φωτογραφία, ο επίσκοπος τηλεφώνησε αμέσως στη σύνταξη απειλώντας ν’ αυτοκτονήσει σε περίπτωση που αποκαλυπτόταν η ταυτότητα του. Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχτηκε την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, εξηγώντας ότι τραβήχτηκε σε μια απόπειρα εκβιασμού.

φωτογραφία απο την Εφημερίδα « Ακρόπολις» φύλλο 15142 με ημερομηνία 28/11/2013

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι ενδεικτικό για το τι συμβαίνει με ορισμένους κληρικούς και είναι ένα μικρό δείγμα γιατί πολύ απλά αυτά που δεν γνωρίζουμε είναι περισσότερα. Οι διάφοροι κληρικοί η οποίοι είναι υπέρμαχοι της ηθικής, που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους σε ότι αφορά κανονικές σχέσεις και γυναίκες και οποίοι σε πολλά θέματα είναι σκληροί , δείτε σε ένα δημοσίευμα ποιοι είναι πραγματικά ορισμένοι.

Οι ίδιοι που πάντα δημιουργούν ενοχές στους απλούς ανθρώπους, τη στιγμη που παροτρύνουν τους άλλους (με τον τρόπο τους) να καταπιέζονται ,οι ίδιοι εντούτοις ουδόλως καταπιέζουν τις ορμές τους τουναντίον τις εκπληρώνουν με οποιοδήποτε τρόπο !

Ερώτηση καθαιρέθηκε ο συγκεκριμένος επίσκοπος;

Όλοι εκείνοι που είναι υπέρμαχοι της ηθικής πως δέχονται να συλλειτουργούν μαζί του;

Όλοι εκείνοι που δείχνουν την αυστηρότητα τους σε θέματα σχέσεων με το άλλο φύλο ,κάτι το όποιο ευλογείται πως δέχονται «συνάδελφος» τους να έχει σχέσεις (μάλιστα με αγοράκια) όπου δεν «νομιμοποιείται» από καμία θρησκεία να παραμένει και να φορεί ράσα και να διατηρεί την επισκοπική του έδρα;

Θα πει κάποιος ναι άνθρωποι είναι και έχουν αδυναμίες, θα συμφωνήσουμε, αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι του γουστάρει , αρκεί να μην ενοχλεί, αλλά όχι να πληρώνει ο απλός κοσμάκης το μισθό του καθενός ο όποιος κάνει αλλά τι άλλων και να διατηρεί τα προνόμια του και ο κόσμος ν του δείχνει ένα σεβασμό, ε όχι πάει πολύ!! Απλά παραίτησε!! Και ή πηγαίνει σε κάποιο μοναστήρι να ζήσει εκεί, ή αν θέλει να ζήσει τον «ερώτα» του μπορεί να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης Ολλανδία για παράδειγμα με το «άλλο του μισό» ή πιο ωμά με τον γκόμενο του (ναι ντροπή είναι οι πράξεις όχι οι λέξεις) και εκεί να «νομιμοποιήσει» τη σχέση του ακόμα άμα θέλει ας συζήσει κιόλας, αλλά ας μας αδειάσουν τη γωνιά, φτάνει πια!

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *