Η ΠΟΥΣΤΙΑ…….. ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Δήλωση βόμβα είχαμε πριν λίγο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς, ότι η υποψηφιότητά του ήταν…

συμφωνημένη με την ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να λειτουργήσει ως “ανάχωμα στην άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου” κάτι που επιτεύχθηκε αφού “εμπόδισε τον Η.Κασιδιάρη να περάσει στον β΄γύρο”!

Συγκεκριμένα πρι από λίγο δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό “Ημουν το ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Μέσα στο κόμμα χρειάζονταν κάποιον που να πάρει τις ψήφους των δυσαρεστημένων δεξιών. Αν δεν υπήρχα οι ψήφοι μου θα πήγαιναν στον Ηλία Κασιδιάρη και θα πέρναγε στον β΄γύρο”!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο της Αθήνας. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι λάθος να αθροίζεται αυτό το ποσοστό το 7-7,5% που πήρα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ενα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή αφού η υποψηφιότητά μου αφορούσε την “καθαρή” δεξιά που δεν θα ψήφιζε Σπηλιωτόπουλο. Στέρησα τον β’ γύρο στην Χρυσή Αυγή. Η υποψηφιότητα μου ήταν ένα ανάχωμα στον Ηλία Κασιδιάρη κάτι που φυσικά το γνώριζαν στο κόμμα”

Και συνέχισε: “Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού, δυστυχώς θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Αυτός που έβλαψε τη Χρυσή Αυγή, ήμουν εγώ. Δεν φοβήθηκα να κοντραριστώ στα ίσια μαζί τους γιατί έχουμε το ίδιο εκλογικό ακροατήριο, αυτό της “καθαρής” δεξιάς. Είναι ένα ποσοστό το οποίο το πήραμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι ένα μασίφ κομμάτι το οποίο πολλοί θα θελήσουν μελλοντικά να το έχουν πλάι τους”, πρόσθεσε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *