Ολική επαναφορά Σημίτη;

Θα γυρίσει ή δεν θα γυρίσει ο Κώστας Σημίτης στην ενεργό πολιτική; Το ερώτημα πλανάται στην πολιτική σκηνή τις τελευταίες ώρες μετά την ηχηρή παρέμβαση που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στο Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σημίτης με ….
όσα είπε άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα να σκεφτόταν ακόμη και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στα κοινά υπό προϋποθέσεις πάντα. Ο τόνος με τον οποίο μίλησε στο συνέδριο αλλά και η πρότασή του να δημιουργηθεί μία νέα παράταξη της Κεντροαριστεράς με μοχλό το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ηγεμονισμούς και προαπαιτούμενα, άνοιξε πολλές συζητήσεις για τον ρόλο που επιθυμεί να διαδραματίσει από εδώ και πέρα ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος που έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια με τον Σημίτη, αλλά δεν ξεχνά τον τρόπο με τον οποίο τον απέπεμψε από το υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε χθες ότι οπωσδήποτε θέλει να γυρίσει εκτιμώντας ότι επιθυμεί να γίνει ο Έλληνας Πρόντι.

Αντιθέτως, ένα άλλο στέλεχος του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού μπλοκ, ο Γιώργος Φλωρίδης απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού στην ενεργό δράση.

Ο Βενιζέλος, αλήθεια, τί λέει;

http://rizopoulospost.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *