ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ

● Αν σε κάθε κρίση ο Θεός δεν βάλει το χεράκι του να σώσει αυτή την χώρα, σίγουρα θα είχαμε γίνει όλοι μετανάστες στον τόπο μας. Από την μία η Τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από την άλλη η τριτοκομματική τρόικα της ελληνικής κυβέρνησης, μας έχουν κάνει να πεταγόμαστε στον ύπνο μας… Τι άλλο πρόκειται να μας συμβεί με αυτούς τους άθλιους, όπως τους αποκαλεί ο λαός, μόνο το….
Μαντείων των Δελφών γνωρίζει…

● Αυτός ο ανεκδιήγητος Γ. Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομικών του Πασοκ, μόνο τρελούς δεν τους έβγαλε εκεί στην Επιτροπή Διαφάνειας στην Βουλή. Όταν τον ρωτούσαν για την λίστα Λαγκάρντ αυτός μετρούσε τ΄ άστρα. Ρε, που είναι η λίστα, του έλεγαν και αυτός απαντούσε είμαι φτωχός δεν έχω λεφτά. Αλλά έπρεπε η βουλευτίνα του Συνασπισμού, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να τον στριμώξει ακόμα περισσότερο, γιατί κάποτε, ο κύριος αυτός, το έπαιζε τσάρος της οικονομίας, και στην Επιτροπή Διαφάνειας έγινε κότα.

● Άκουγα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο να μιλάει για οικονομικά προβλήματα στην Εκκλησία και νόμισα ότι έπαθα… βαρηκοΐα. Μα είναι δυνατόν, κύριε Αρχιεπίσκοπε, να μιλάει η Εκκλησία, που αποτελεί ένα άλλο κράτος, για οικονομικά προβλήματα και ότι απειλούνται να χάσουν την δουλεία τους 300 άτομα (εργαζόμενοι στην Εκκλησία), γιατί δεν θα έχετε να τους πληρώσετε; Τόσα δισεκατομμύρια που διαχειρίζεστε, σε ποιες τράπεζες τα καταθέτετε; Τόσα εκατομμύρια που συγκεντρώνονται κάθε μέρα, από τα παγκάρια των εκκλησιών, σε όλη την χώρα, σε ποιες τσέπες πάνε; Απαντήστε μας κύριε Αρχιεπίσκοπε για να μάθει και ο κόσμος, επιτέλους, την αλήθεια για την Εκκλησία, την οποία τιμούμε, σεβόμαστε, και προσευχόμαστε.

● Και μιας και μιλάμε για εκκλησιαστικά θέματα, μπορεί κάποιος να μας απαντήσει κύριε Ιερώνυμε, τα επτά εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών (επί απατεώνα Στυλιανίδη), στην ΜΚΟ, Αλληλεγγύη, η οποία ανήκει στην Εκκλησία, σε ποια πορτοφόλια μπήκαν; Ευτυχώς, που κάποιοι εισαγγελείς και ανακριτές ασχολούνται με την εκκλησιαστική αυτή κομπίνα και κάποια στιγμή θα λάμψει η αλήθεια. Κατά τ΄ άλλα, δεν έχετε χρήματα να πληρώνετε τους εργαζόμενους. Κύριε Αρχιεπίσκοπε, υπάρχει και Θεός που μας βλέπει και μας ακούει. Αμήν.

● Σάλος προκλήθηκε με το θέμα των ναρκωτικών σε σχολεία, τόσο στον νομό Αττικής, όσο και στην περιφέρεια, που αναδείξαμε μέσα από αυτήν την στήλη πριν λίγες μέρες. Γονείς και καθηγητές με τηλεφωνήματά τους, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας και μάλιστα είπαν ότι θα στείλουν επιστολές στα αρμόδια υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να σταματήσει ο αργός θάνατος των νέων σε σχολεία. Είπαν, επίσης, ότι η πολιτεία πρέπει να δράσει το συντομότερο, στο θέμα των ναρκωτικών, μέσα και έξω από τα σχολεία, γιατί τα θύματα είναι δεκαεξάχρονα και δεκαεπτάχρονα παιδιά.

● Με τηλεφωνήματά τους στην στήλη μας, πολλοί επισκέπτες μας ρωτούν αν ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές. Και όταν ρωτήσαμε γιατί, μας είπαν, για τα εκατομμύρια που έφαγε ως δήμαρχος από το δημαρχείο της συμπρωτεύουσας. Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε, ότι ο κύριος Παπαγεωργόπουλος, δικάζεται για το θέμα αυτό σε δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Υπομονή, λοιπόν, και σύντομα θα μάθετε τα μαντάτα του…

● Ποιος έχει κάνει μήνυση και αγωγή στο κόμμα της Ν.Δ. για χρήματα που του οφείλουν από τις αρχές του 2004;

● Με το δίκιο τους εκατοντάδες συμπολίτες μας αναρωτιούνται, αν κάποιοι κρατικοδίαιτοι και κηφήνες , ισόβιοι βουλευτές, πρέπει να εισπράττουν χρήματα από τους φορολογούμενους έλληνες πολίτες. Μάλιστα, είπαν, ότι «αυτά τα ρεμάλια που είναι ισόβιοι κηφήνες βουλευτές, δεν έχουν προσφέρει τίποτα σ΄ αυτό τον τόπο όσο εκλέγονται. Το μόνο που κάνουν είναι να εισπράττουν τον παχυλό μισθό τους, να γράφουν βιβλία, να τρέχουν από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο και από τηλεόραση σε τηλεόραση, να κυνηγάνε γκόμενες και να κάνουν ντόλτσε βίτα. Όλοι τους είναι για φτύσιμο και τίποτ΄ άλλο!». Κάθε σχόλιο δεκτό.

● Επιμένουμε στις τροπολογίες- ντροπολογίες που έχουν κάνει κατά καιρούς, υπουργάκια και υφυπουργάκια για λογαριασμό κολλητών τους επιχειρηματιών και άλλων, προκειμένου να εισπράξουν την μίζα τους. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε κάποια στιγμή η τσιμπίδα της Δικαιοσύνης να φτάσει και σε αυτή την σαπίλα.

● Και μην ξεχνάμε τα ανέκδοτα της ημέρας: Πάνος Παναγιωτόπουλος, υπουργός Εθνικής Άμυνα, Κώστας Χατζηδάκης, υπουργός Ανάπτυξης, Α. Λυκουρέντζος, υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, υπουργός Εξωτερικών, κι΄ ένα σωρό υφυπουργάκια, όλοι τους απατεωνίστικοι, κλέφτες, λαμόγια, προικοθήρες, νταβαντζήδες, ιδιοκτήτες βιλών , κότερων, πισινών, και πολλών άλλων περουσιών, που απέκτησαν όπως λέει ο λαός, με βρώμικο χρήμα. Ελπίζουμε ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί, σύντομα θα τους καλέσουν για τα περαιτέρω…

● Από την μία μιλάνε για κρίση οι κυβερνώντες, που γονατίζουν, τον ελληνικό λαό με τα μέτρα που παίρνουν και από την άλλη θρασύτατα και προκλητικότατα κυκλοφορούν με μερσεντές και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα. Δεν φτάνει που απασχολούν αστυνομικούς τα λαμόγια υπουργάκια και υφυπουργάκια, θέλουν και πολυτελή αυτοκίνητα με δερμάτινα καθίσματα. Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά το ξύλο από τον ταλαιπωρημένο, προδομένο, βασανισμένο λαό δεν θα το γλιτώσουν. Με αγάπη Κανελλάκης.

● Καιρός: Μαστίγιο χωρίς… καρότο

http://www.agioritikovima.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *