Η “σφήνα” για Πιζάρο και το…ιστορικό του, φέρνουν τον Ντιαρά στον Ολυμπιακό!

Μπορεί στην Ιταλία να “φωνάζουν” πως το μέλλον του Πιζάρο είναι στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” βλέπουν και την Φενέρ να μπαίνει στο…κόλπο και να προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ στην Ρόμα για να πάρουν τον Χιλιανό. Αυτή η εξέλιξη δεν είναι η καλύτερη, αλλά δεν..σκάνε στο λιμάνι γιατί η εναλλακτική είναι έτοιμη και επίσης ηχηρή! Η “κατάρα” του Ντουντού και η…πτώση του μέχρι πριν δύο χρόνια “βιονικού” Ουρτάδο κάνουν τους ανθρώπους τη ΠΑΕ να είναι επιφυλακτικοί με κάθε πιθανή τους επιλογή για την..
πλέον νευραλγική θέση του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Αυτή την φορά είναι αποφασισμένοι να πάρουν παίκτη που θα είναι πράγματι γερό σκαρί.

Τέτοιος είναι ο Μαμαντού Ντιαρά! Ο 30χρονος πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ιδανική περίπτωση όπως λένε οι Πειραιώτες και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει πολύ τόσο στην Ελλάδα όσο πολύ περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μέσος από το Μάλι έχει προταθεί, μέσω φαξ, στον Ολυμπιακό τόσο στο παρλεθόν όσο και την φετινή σεζόν. Μανατζέρ του εξάλλου είναι ο γνωστός στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό Φρεντερίκ Γκουερά (εκπρόσωπος του Γκοβού).

Ο Ντιαρά πέρασε μία τετραετία φρίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης (2006-2010) ενώ μετά από έξι μήνες στην Μονακό και τον υποβιβασμό αυτής στην Ligue 2 της Γαλλίας τόνισε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει μαζί της. Όπως ο ίδιος είπε “θέλω να πάω σε μία ομάδα πρωταγωνίστρια, με φιλοδοξίες και να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Πρόταση από ομάδα τέτοιου τύπου δεν έχει στα χέρια του και ούτε θα βρεθεί από όσες ομάδες βρίσκονται στα TOP πρωταθλήματα. Αυτό το γνωρίζουν στον Ολυμπιακό και δεν βιάζονται. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν τον πιο “δημιουργικό” Σάντσες από την Βαλενσιέν και να τον πλαισιώσουν με τον Ντιαρά που στα καλά του χρόνια στη Λυών…τρομοκρατούσε κάθε αντίπαλο στην μεσαία γραμμή.

* Αξίζει να σημειωθεί πως στον Πειραία αρχίζουν και μόνοι τους να βλέπουν με άλλο μάτι τον Πιζάρο υπό τον φόβο του…Ουρτάδο. Εξηγούμαστε, λέγοντας πως ο Πιζάρο τραυματίστηκε τρεις φορές την φετινή σεζόν με μέσο χρονικής απουσίας τον 1-1,5 μήνα. Το χειρότερο είναι πως την πρώτη φορά ,27/10-18/11 του 2010, είχε μυϊκό (θλάση) πρόβλημα, ενώ χτύπησε ξανά (αυτή τη φορά στα γόνατα) στις 28/12 κι έμεινε εκτός μέχρι τις 8/2 του 2011. Τελευταίο…κρούσμα ήταν στις 28/4/2011 με τις αιτίες να είναι μάλλον οι κόντρες του με προπονητή και διοίκηση. Επέστρεψε στις 14/5/2011.

Αντίθετα ο Μαμαντού Ντιαρά έχει να…ξαπλώσει στο κρεβάτι του πόνου εδώ και δύο χρόνια. Τότε είχε πρόβλημα στον μηνίσκο κι έμεινε εκτός από τις 20/10/2008 μέχρι τις 01/06/2009. Παρόλα αυτά επέστρεψε και δεν τραυματίστηκε ξανά μέχρι σήμερα…

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *