Παρανόμησε και με πρόταση σύναψης συμβολαίου …στοιχήματος ο Άδωνις Γεωργιάδης.…!

Σε συνέχεια της βρόμικης παράστασης του καραγκιόζη Άδωνις Γεωργιάδη, κατά το ξεβράκωμά του στη εκπομπή ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο ακάλεστος από το Χάρβαρντ αρχικοπρίτης του σιωνιστή Σαμαρά, οδήγησε τον μηχανικό που τον κατήγγειλε για τις ….
παρατυπίες της μεζονέτας του, στον συμβολαιογράφο του (!!!!!!!!), με σκοπό να υπογράψουν συμβόλαιο ….στοιχήματος 200.000 ΕΥΡΩ.

  — Ο ξεδιάντροπος τηλεβιβλιοπώλης ξεθεμελιωτής του ΕΣΥ, γνωρίζοντας εκ προοιμίου, ότι τέτοιο ΠΑΡΑΝΟΜΟ συμβόλαιο στοιχήματος δεν επιτρέπεται να συνταχθεί, έδωσε ακόμα μια παράσταση μπροστά σε κάμερα που είχε καλέσει, στη προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει, τόσο για τις παρατυπίες της μεζονέτας του, όσο και για τον εξεφτελισμό του, με το ταξίδι στις ΗΠΑ, με μη σύννομα έξοδα του υπουργείου υγείας, για να μιλήσει σε…. καφενείο φοιτητών!!

  — Αφού έγινε της Ευγενίας στο συμβολαιογραφικό γραφείο, για να καταγραφεί η ανωμαλία του Αδωνάϊ από τη κάμερα, στο τέλος ο συμβολαιογράφος του πολιτικού απατεώνα Γεωργιάδη, ξεκαθάρισε, ότι τέτοιο συμβόλαιο, είναι παράνομο να συνταχθεί!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ……

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *