Με επισημότητα η παραλαβή-παράδοση στη ΣΜΥ αλλά και με… απούσα την στρατιωτική ηγεσία!

Σε έντονο φορτισμένο κλίμα έγινε η Παραλαβή -Παράδοση της Διοικήσεως της ΣΜΥ της Σχολής που από…
την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο, η φοίτηση των Σπουδαστών και Σπουδαστριών θα είναι τριετής σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα !

Στην Τελετή Παρέστησαν και τίμησαν με την Παρουσία τους οι Αρχές της Πόλης με τον ΑντιΠεριφεριάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη Χρήστο και τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ.Παπαστέργιο Δημήτριο !

Στην Τελετή που ήταν έντονα φορτισμένη από την εμφανή συγκίνηση του Παραδίδοντος Διοικητή της ΣΜΥ Ταξίαρχο κ.Ευάγγελου Τραγαζίδη ,που όπως λένε οι γνωρίζοντες συνέχισε την καλή και σοβαρή εκπαίδευση, αλλά και αναβάθμιση της Σχολής… που από εδώ πέρασαν ο τ.Α/ΓΕΣ

Στρατηγός ς Τσέλιος Αθανάσιος (φώτο) και ο αποχωρήσας πριν λίγο καιρό Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς ώς Διοικητές της Σχολής και άφησαν την δική τους σφραγίδα !

Ο Ταξίαρχος Τραγαζίκης ευχαρίστησε τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες λέγοντας ότι θα του λείψουν τα λαμπερά τους πρόσωπα και ευχαρίστησε από καρδιάς τον τ.Α/ΓΕΣ Στρατηγό Τσέλιο που ήταν παρών στην Τελετή για την εμπιστοσύνη του !

Παρών στην Τελετή ο τ.Α/ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος Αθανάσιος με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Παπαστέργιο Δημήτριο!

Τέλος ο Παραδίδων Ταξίαρχος ευχαρίστησε τις Αρχές του τόπου για την βοήθειά τους αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΕΑΑΣ για την βοήθεια στο έργο της Σχολής !

Υποστολή …της Σημαίας της ΣΜΥ!

¨Όμως η Στρατιωτική Ηγεσία του Στρατεύματος ήταν απούσα ,αν και οι πληροφορίες ήταν οτι στην Τελετή θα ήταν παρών ώς τιμώμενο πρόσωπο Ανώτατος Αξιωματικός ή Αξιωματικοί από την ηγεσία και όχι μόνο …

Φαίνεται οτι για την Ηγεσία τα Τρίκαλα και η ΣΜΥ πέφτουν κομμάτι μακριά …Ενώ την είδαμε να είναι παρούσα σε άλλες Παραδόσεις -Παραλαβές (ΚΕΠΒ-ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ και Αλλού ) …Τα προσχήματα πάντως έσωσε η Παρουσία του Ταξιάρχου Βύνιου εκπροσώπου της 1ης Στρατιάς ! (φώτο)

Κρίμα όμως για την Προσπάθεια που έκαναν οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της ΣΜΥ πάντα υπό βροχή να παρουσιάσουν ένα από τα καλύτερα οργανωμένα τμήματα του Στρατεύματος !

Ο Παραλαμβάνων νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γιώργος Λιάκος !

Το τυπικό …

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής, από τον παραδίδοντα Διοικητή Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Τραγαζίκη, στον παραλαμβάνοντα τη διοίκηση Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Λιάκο.

Στην Τελετή παρέστησαν οι Θρησκευτικές και Πολιτικές Αρχές των Τρικάλων και σύσσωμο το Δ.Σ του τοπικού Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Τρικάλων ! (φώτο)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *