ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΝΤΡΟΠΗ!

Εθνικά επικίνδυνος πλέον ο Πρωθυπουργός της χώρας κ.Τσίπρας επινόησε και εισηγήθηκε στο Υπουργικό του Συμβούλιο ένα διχαστικό για τον ελληνικό λαό δημοψήφισμα, για να δραπετεύσει από τις ευθύνες του και την αποτυχία του…

Μετά από ολιγωρίες μηνών η Κυβέρνηση Τσίπρα φέρνει τον ελληνικό λαό μπροστά στις κάλπες εκπρόθεσμα και απευθύνεται στο θυμικό του για ένα δημοψήφισμα χωρίς νόημα.

Τι θα κάνει ο κ.Τσίπρας που κατακεραυνώνει στο διάγγελμά του τη συμφωνία αν ο λαός πει ΝΑΙ. Θα συνεχίσει να κυβερνάει ανενόχλητος ή θα παραιτηθεί τότε αντί για σήμερα.

Τι υπόσχεται στον ελληνικό λαό ο κ.Τσίπρας αν ο λαός πει ΟΧΙ. Την ευημερία του; Με τι θα πληρώνει τους μισθούς και τις συντάξεις μετά το ΟΧΙ που προκρίνει η Κυβέρνηση του με τους πρωτοκλασάτους Υπουργούς του;

Ο κ.Τσίπρας με την απόφασή του σήμερα κατέθεσε την εντολή που έλαβε την ημέρα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 με δημοκρατικές διαδικασίες και αρνείται τις ευθύνες του αναζητώντας άλλοθι.

Ο κ.Τσίπρας πλέον ευελπιστεί στις ψήφους του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής για να οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης αρνούμενος να αποκαλύψει ότι ο αυτοσκοπός της προεκλογικής του πολιτικής του απάτης ήταν και είναι η υποδούλωση της Ελλάδας σε σκοτεινές δυνάμεις.

Η Ελλάδα πλέον από τις 30 Ιουνίου με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι ένας παγκόσμιος «μπαταχτσής» και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας σέρνει το λαό και του υποδεικνύει ένα ΟΧΙ με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μία Κυβέρνηση που απέτυχε στις διαπραγματεύσεις και βρέθηκε στο δικό της αδιέξοδο μετατρέποντας το όμως σε εθνικό αδιέξοδο βάση σχεδίου.

Τα νταούλια βαράει ο κ.Τσίπρας όπως υποσχέθηκε, μόνο που χορεύει ο ελληνικός λαός αντί οι δανειστές.

Ημέρα υπερηφάνειας η κατάργηση της δημοκρατίας και της εκλεγμένης Κυβέρνησης με ένα δημοψήφισμα μαϊμού, στο οποίο ο κ.Τσίπρας θα είναι και πάλι νικητής με οποιαδήποτε αποτέλεσμα.

Αλίμονο στους Έλληνες…

thedayaftergr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *