Η Χρυσή Αυγή έκλεισε τα σύνορα στην Κακαβιά

Τα σύνορά με την Αλβανία στην Κακαβιά έκλεισαν το μεσημέρι της Κυριακής μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία, νωρίτερα, είχαν λάβει μέρος σε εκδήλωση στο Γράμμο.
Με επικεφαλής το βουλευτή του κόμματος, Χρήστο Παππά και…..
παρουσία των Χρήστου Ρήγα και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση,Χρυσαυγίτες από την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό.
Αφορμή για το κλείσιμο των συνόρων ήταν τα τελευταία γεγονότα στην Πρεμετή.
Για περίπου μία ώρα οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν τα σύνορα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Βορείου Ηπείρου.
«Ερχόμαστε σήμερα εδώ στα τεχνητά σύνορα για να διατρανώσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Η Αλβανία φοβάται τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει στο πρόγραμμα του τον αγώνα για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου», δήλωσε ο βουλευτής, Χρήστος Παπάς.
«Η ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση δίνει στους συμμάχους του ΝΑΤΟ τις βάσεις στη Σούδα και την Καλαμάτα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Αυτό που πρέπει όμως να ζητήσει διεθνώς είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και αυτό θα είναι είναι πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της ελληνικής αυτής γης. Σας καλώ τώρα να στραφούμε με το βλέμμα προς τη Βόρειο Ήπειρο και να ψάλλουμε τον εθνικό μας ύμνο τόσο δυνατά για να τον ακούσουν τα αδέρφια μας στους Άγιους Σαράντα, στη Χιμάρα και στην Πρεμετή», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

http://news247.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *