ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΜΕ Λάρισα: Ο… ιδιαίτερος χορός της κοπέλας έριξε το ταβάνι του νυχτερινού κέντρου στα κεφάλια των πελατών!

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά όταν η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης σηκώθηκε από τη θέση της για να χορέψει – Τα όσα έγιναν δύσκολα θα ξεχαστούν από τους θαμώνες του κέντρου…

Ξήλωσαν την γυψοσανίδα ενώ διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί της Λάρισας. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο (15-11-2014) σε γνωστό μπαρ διασκέδασης, στο οποίο έκπληκτοι οι θαμώνες είδαν ξαφνικά να πέφτει το ταβάνι πάνω στα κεφάλια τους.

Λίγο πριν τα ξημερώματα κι ενώ όλοι λικνιζονταν στον ρυθμό της μουσικής, ένας νεαρός πήρε στους ώμους του μια κοπέλα και άρχισαν να χορεύουν. Επειδή το μπαρ ήταν χαμηλοτάβανο, η κοπέλα ανεβασμένη στον νεαρό άρχισε να πιάνεται από την γυψοσανίδα του μαγαζιού και να χορεύει.

Σε κάποια φάση ζήτησε από τον φίλο της να την αφήσει να κρέμεται μόνη της από την γυψοσανίδα, με αποτέλεσμα να ξηλωθεί, η κοπέλα να πέσει στο πάτωμα και μαζί της να πέσουν τα κομμάτια της γυψοσανίδας στα κεφάλια των θαμώνων.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά προκλήθηκε ένταση όταν ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε τη ζημιά που προκάλεσε το νεαρό ζευγάρι στο μαγαζί του. Για λίγο η μουσική σταμάτησε και τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα λίγη ώρα αργότερα…

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *