Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ! ! ! !

Συνεργάτης ksipnistere Βορείων Προαστίων

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες βεβαίως δεν υιοθετούμε, την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης φιλοξένησε στο σπίτι του περί τα 15 με 20 άτομα, με τα οποία γευμάτισε. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Η παρουσία των δυο υπουργών ίσως να…
μην σήμαινε κάτι περισσότερο, εάν δεν μας ερχόταν η πληροφορία της μυστικής συνάντησης στο Μαξίμου, όπου πάρθηκε η απόφαση να στηριχτεί ο κ. Πατούλης ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Αθηναίων. Το Μαξίμου θεωρεί αυτή την υποψηφιότητα ως την καταλληλότερη για τη ΝΔ, προκειμένου να αντιπαρατεθεί με τον Ηλία Κασιδιάρη του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Το γεγονός, ότι ο κ. Πατούλης είναι εκτός από Δήμαρχος Αμαρουσίου (εξελέγη από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 56,44%), είναι και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αλλά και μέλος της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής, κάνουν το Μαξίμου να πιστεύει πως θα είναι ο νικητής των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Αθήνας.
Άλλωστε, ο κ. Πατούλης απολαμβάνει και της απόλυτης στήριξης των ΜΜΕ. Απομένει στον κ. Πατούλη να επιβεβαιώσει ή να αμφισβητήσει την πληροφόρησή μας. Ωστόσο, να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Πατούλης έχει πρόσφατα δεσμευθεί προς τους Μαρουσιώτες, πως και στις επικείμενες εκλογές θα διεκδικήσει την Δημαρχία στο Δήμο Αμαρουσίου. Πού λοιπόν, είναι η αλήθεια και πού το ψέμα;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *