Άι σιχτίρ μαλάκες……..

Μας την έχουν στημένη από παντού ! ! ! 

Άι σιχτίρ μαλάκες.
Μας την έχουν στημένη από παντού.
Η Μέρκελ γιατί θέλει η ολιγαρχία που εκπροσωπεί να συνεχίσει το πλιάτσικο της χώρας μας και πατώντας μας κάτω, να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσους αντιτίθεται στην πολιτική της κυριαρχίας της Γερμανίας στην
Ευρώπη (Podemos κλπ). Οι δυνάμεις της αντίδρασης στον τόπο μας συσπειρώνονται σε ενιαίο μέτωπο και μας φανερώνουν ότι όλοι μαζί πάνε να κάνουν το «Ευρωπαϊκό» κόμμα.
Έχουμε εκροή καταθέσεων 1 Δις την ημέρα και στεγνώνουν τα πάντα, ενώ τα ΜΜΕ δεν είναι με το χέρι στη σκανδάλη αλλά μας πυροβολούν κάθε λεπτό. Είναι πεντακάθαρο ότι όλοι μας σπρώχνουν σε μια προσχεδιασμένη σύγκρουση με τον Σόϊμπλε. Ο ίδιος και οι παρακόρες του είναι τόσο ξεδιάντροποι που κάνουν επίδειξη δύναμης συστρατεύοντας ακόμα και το γελοίο ανθρωπάκι που είναι υπουργός Οικονομικών της Κύπρου.
Μας προκαλούν ανοιχτά και δεν είναι ότι δεν το βλέπουμε αλλά μας λένε κιόλας ότι μας έχουν έτοιμο το λάκκο. Εμείς σε περίπτωση που την πατήσουμε πρέπει να παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας στον πολιτικό υπόκοσμο και είναι βέβαιο ότι θα δούμε μιαν άλλη Ευρώπη, μια ρημαγμένη Ευρώπη με νικήτρια δύναμη την ρεβανσιστική Γερμανία, βάζοντας σε περιπέτειες όλο τον κόσμο γι άλλη μια φορά.
Από την άλλη, έχουμε στρατηγικούς συμμάχους τις ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα που αντιτίθενται στα σχέδια των Γερμανών και σχηματίζεται ένα μπλοκ δυνάμεων μέσα στην Ευρώπη που αντιμάχεται την Γερμανική επεκτατική πολιτική. Χρειαζόμαστε χρόνο για διπλωματικές κινήσεις σε επίπεδο κορυφής, για να καλλιεργηθεί στην Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη η πεποίθηση ότι υπάρχει εναλλακτική πολιτική λύση, για να συγκροτήσουμε τις κοινωνικές συμμαχίες μας μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Όλοι αυτοί είναι στα μαύρα πανιά που δεν τους βγαίνει το σχέδιο και οι άλλοι, οι αριστεροί τάχα και ντε, λένε κάνε τη σύγκρουση τώρα. Αλήθεια πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να μην έχεις συναίσθηση ποια είναι η ιστορική ευθύνη σου και που πας.

Ηλίας Τσαμουργκέλης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *