Αυτές είναι προτεραιότητές τους…

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Ζήσης Βρύζας έχουν αρχίσει τη δουλειά για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν του ΠΑΟΚ. Διαβάστε ποιες είναι οι προτεραιότητες των δύο ανδρών…

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Ζήσης Βρύζας έχουν αρχίσει τη δουλειά για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν του ΠΑΟΚ.

Σκοπός των δύο ανδρών είναι να έχουν λάβει αποφάσεις για συγκεκριμένα ζητήματα πριν προχωρήσουν οι μεταγραφές.

Διαβάστε ποιες είναι οι προτεραιότητες των δύο ανδρών…

1. Μεγάλη σημασία δίνει ο Αναστασιάδης στους συνεργάτες που θα έχει στην ομάδα. Από τη δεύτερη μέρα της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, συζητεί με τον Ζήση Βρύζα για το τιμ που θα τον στελεχώσει.

Γυμναστής (Δημητρακόπουλος), προπονητής τερματοφυλάκων (Τερζής) υπάρχουν και είναι δεδομένοι μαζί με τον προπονητή και τώρα γίνεται συζήτηση για γενικό αρχηγό, σκάουτ, ακόμη και γιατρό!

2. Το δεύτερο ζήτημα το οποίο καλούνται να τακτοποιήσουν οι δύο άνδρες είναι το ποδοσφαιρικό πλάνο ή η αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ζήτημα καθώς θα καθορίσει και τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.

3. Εφόσον Βρύζας και Αναστασιάδης κατασταλάξουν στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και στις προτεραιότητες που θα βάλει εντός γηπέδου, θα ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ έχει περίπου 12-14 συμβόλαια για την επόμενη σεζόν, ενώ διαθέτει άλλους 10-12 δανεικούς που πρέπει να κριθεί αν επιστρέφουν ή αν θα πρέπει να παραχωρηθούν εκ νέου. Ο Αναστασιάδης βλέπει συνεχώς παιχνίδια του ΠΑΟΚ, επικεντρώνεται σε παίκτες και σύντομα θα λάβει αποφάσεις.

4. Άμεσα θα πρέπει να καθοριστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει το αθλητικό κέντρο του Αρνεμ και τώρα θα καθοριστούν ημερομηνίες και φιλικά παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει χρόνο και δεν περιορίζεται από αγώνες, μια και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του θα γίνουν Αύγουστο.

5. Αφού τακτοποιηθούν όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί και με τα μεταγραφικά του ζητήματα. Οι Αναστασιάδης και Βρύζας αφού έχουν τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες θα πρέπει να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *