Είστε ξυλουργός; Τώρα ο ΟΑΕΔ σας βρίσκει δουλειά…μοδίστρας!

Δουλειές για όλα τα γούστα και τις ειδικότητες φαίνεται οτι προσφέρει ο ΟΑΕΔ. Ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την εμπειρία όσων προσπάθησαν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους.

Στην σελίδα λοιπόν με τα κατηγοριοποιημένα επαγγέλματα –που …
ομολογουμένως έχουν χωριστεί σε πάρα πολλές ειδικότητες- ξεκινάει η «περιπέτεια» για τον άνεργο. Είτε ο ΟΑΕΔ θέλει να προτείνει στους ανέργους να ανοίξουν λίγο το φάσμα των επαγγελματικών τους επιλογών είτε ο υπεύθυνος που έφτιαξε τη λίστα βιαζόταν. Γιατί όταν ο ενδαφερόμενος βρεί το επάγγελμα που τον ενδιαφέρει και φαίνεται ότι υπάρχει διαθέσιμη θέση μόλις κάνει κλικ στο επάγγελμα τον περιμένει η έκπληξη! Αν για παράδειγμα κάποιος κάνει κλικ στα νομικά επαγγέλματα ο ΟΑΕΔ του λέει πως υπάρχει διαθέσιμη θέση αλλά για να γίνει ηθοποιός! Αν δηλώσει ενδιαφέρον για επαγγέλματα ναυτιλίας θα του προταθεί θέση βοηθού ηλεκτρολόγου. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για βοηθούς ηλεκτρολόγου καθώς απαντάται σε πολλές κατηγορίες άσχετες φυσικά με το επάγγελμα.

Εάν τώρα σας ενδιαφέρει και είστε ειδικευμένος σε χειρωνακτικά επαγγέλματα όπως του ξυλουργού ο ΟΑΕΔ έχει άλλα σχέδια για εσάς καθώς η διαθέσιμη θέση είναι της μοδίστρας και του ζαχαροπλάστη! Με λίγη υπομονή μπορεί – αν ψάξετε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες- να βρείτε το επάγγελμα που σας ενδιαφέρει ΑΝ φυσικά υπάρχει πράγματι διαθέσιμη θέση.

nocomments.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *