Τελευταία Νέα

Σαμαρά: Τέλος στο φασισμό τώρα !


Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίση. Την περασμένη Τέταρτη, ο μουσικός και συμπολίτης μας Παύλος Φύσσας, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από νεοναζί, μέλος της Χρυσής Αυγής. Για χρόνια τώρα, χρυσαυγίτες διαπράττουν απερίγραπτα εγκλήματα κατά αλλοδαπών, τσιγγάνων, ομοφυλόφιλων, πολιτικών ή πολιτών που απλά διαφωνούν με τις φασιστικές τους απόψεις. Αυτό πρέπει να…. σταματήσει εδώ και μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν καταδικάσει αυτό το έγκλημα, αλλά για να σταματήσουμε το μίσος χρειαζόμαστε πράξεις, όχι λόγια. Για πρώτη φορά, ο Σαμαράς δείχνει την πρόθεση να ανοίξει έρευνες για τη διαλεύκανση των εγκλημάτων στα οποία εικάζεται ότι συμμετείχαν μέλη της Χρυσής Αυγής και να φέρει νομοθετικές αλλαγές για να καταστήσει αυτή τη φασιστική οργάνωση υπόλογη ή ακόμα και εκτός νόμου. Αν αρκετοί από εμάς πιέσουμε τον Σαμαρά τώρα, έχουμε μία πραγματική ευκαιρία να φέρουμε τα μέτρα σε ισχύ.

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Η δολοφονία του αθώου συμπολίτη μας δεν ήταν απλά μια επίθεση. Είναι μια ξεκάθαρη απειλή για τη δημοκρατία μας. Πρέπει να ενώσουμε λοιπόν τις φωνές μας τώρα ενάντια στο φασισμό, και να χαράξουμε το όριο της ανοχής μας ακριβώς εδώ.

Ας κάνουμε αυτό το ψήφισμα το πιο δημοφιλές στην ιστορία της χώρας. Τόσο δημοφιλές ώστε να είναι αδύνατον για οποιονδήποτε πολιτικό να το αγνοήσει. Όταν φτάσουμε τις 50.000 υπογραφές θα τις παραδώσουμε στην κυβέρνηση.

Υπόγραψε τώρα και διάδωσε το στους πάντες!

https://secure.avaaz.org/en/petition/TELOS_STO_FASISMO_TORA/?bKwPYab&v=29476

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *