Και ο Παχατουρίδης στους «συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών».

Κρυφή συμφωνία κυβέρνησης και ορισμένων Δημάρχων υπάρχει σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ για την εκχώρηση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτες. Μάλιστα κατηγορεί τους συγκεκριμένους Δημάρχους ανάμεσα σε αυτούς και το δήμαρχο….
Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για «συνεργάτες των Γερμανών». Η ΠΟΕ ΟΤΑ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί αιχμηρές επικοινωνιακές ενέργειες και σκληρή γλώσσα ενάντια στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση βασικών αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με την ανακοίνωσή της προαναγγέλει μια θερμή συνέχεια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

Η πρόσφατη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ αλλά και ο «ποταμός» συνεντεύξεων του εκπροσώπου της Γερμανικής επιτροπείας Φούχτελ, έφερε στη δημοσιότητα ποιοι είναι οι «αιρετοί» εκπρόσωποι που μέχρι σήμερα τον συναντούσαν κρυφά και σχεδίαζαν από κοινού το ξεπούλημα στους «Γερμανούς κατακτητές» βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων.
Ουσιαστικά τους «έδωσε» ή κοινώς τους μαρτύρησε, αν και ήταν γνωστό, στους περισσότερους από εμάς ποιοι συνομιλούσαν μαζί του.

Ποιοι είναι οι αιρετοί;

Χρειάζεται να τους ξέρουμε ώστε με τον καλύτερο τρόπο να προετοιμάσουμε τις αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκχώρησης αρμοδιοτήτων των Δήμων αλλά και το ξεπούλημα της Δημοτικής Περιουσίας.

Είναι οι

Δήμαρχοι Πάτρας κ. Δημαράς Ιωάννης,

Βέροιας κα Χαρά Ουσουλτζόγλου,

Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης,

Νάξου κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης,

Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης,

Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης,

Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης,

Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας,

Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης,

Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης,

Κέρκυρας κ. Ιωάννης Τρεπεκλής,

Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας

και πολλοί άλλοι τους οποίους θα αποκαλύψουμε εν καιρώ.

Εκτός από τις παρεμβάσεις μας αυτές, προετοιμαζόμαστε για τη μαζική και δυναμική παρουσία μας στην Ελληνογερμανική συνέλευση των Δημάρχων που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους τους. Η Ελληνογερμανική Συνέλευση σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 15 Νοεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη.
Μόλις πληροφορηθούμε την ακριβή ημερομηνία και το χώρο θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση. Μέχρι τότε αποκαλύπτουμε τους Έλληνες «συνεργάτες» Δημάρχους που υπακούουν στα κελεύσματα της συγκυβέρνησης και της τρόικα στις τοπικές κοινωνίες και προετοιμάζουμε την αντίδρασή μας για να τους χαλάσουμε «τις προσοδοφόρες επενδύσεις τους».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *