Κάλεσμα για νέα συγκέντρωση έξω από την ΕΡΑ Ιωαννίνων!

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή σε νέα συγκέντρωση έξω από την ΕΡΑ Ιωαννίνων, στις 11:00 σήμερα το πρωί, απευθύνουν οι εργαζόμενοι στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά της απόφασης αναστολής λειτουργίας της…

«Όλοι σε συγκέντρωση στις 11:00 έξω από την ΕΡΑ Ιωαννίνων, γιατί ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός απέναντι στις απολύσεις και την ανεργία», είναι το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στο Facebook.
Αν και οι πομποί της ΕΡΤ έχουν πέσει από το βράδυ της Τρίτης και στους τηλεοπτικούς δέκτες εμφανίζεται «μαύρο», οι εργαζόμενοι συνεχίζουν με μαραθώνιο ζωντανό πρόγραμμα, που εκπέμπεται μέσω διαδικτύου.
Την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης εξέφρασαν η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ, κάνοντας λόγο για «πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνηση» και καλώντας τους δημοσιογράφους να παραστούν στη σημερινή συγκέντρωση.
Για σήμερα κηρύχθηκε απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη ΓΓΕ-ΓΓΕ. Από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης θα ξεκινήσει 24ωρη απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *