Απάντηση Χρυσής Αυγής στον Αντώνη Σαμαρά

Την αντίδραση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η αναφορά του Πρωθυπουργού κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Ν.Δ. ότι «το μόνο μελανό σημείο που έδειξε η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι οι συμπεριφορές των νεοναζί».
Ακραίες ενέργειες και …
ακραίες συμπεριφορές δεν διχάζουν μόνο τους Έλληνες. Μας αποδυναμώνουν ως χώρα στο εξωτερικό, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς και υποστήριξε πως αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, «οι κραυγές και οι απεχθείς θέσεις τους» δεν εκφράζουν κανένα, αλλά απλά δείχνουν πως ένα μέρος της κοινωνίας μας νιώθει απελπισία και φόβο. «Σε αυτόν ποντάρουν. Αυτόν τον φόβο εκμεταλλεύονται. Με αυτόν προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο».
Οι ακρότητες, όμως, της μιας πλευράς, τροφοδοτούν ακόμα χειρότερες ακρότητες από την άλλη πλευρά, παρατήρησε ο Πρωθυπουργός, και «όταν το επισημαίνουμε αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται, τον ενοχλεί, λέει, η θεωρία των δύο άκρων».
Αλλά δεν θα αφήσουμε τη χώρα να συντριβεί στις μυλόπετρες του μίσους και της σύγκρουσης των δύο άκρων και των δύο ακραίων, ξεκαθάρισε ο κ. Σαμαράς, «νικάμε το φόβο και την απελπισία που τροφοδοτούν τα άκρα, φέρνουμε την αυτοπεποίθηση και την προοπτική, που αποτελούν τα καλύτερα αντίδοτα απέναντι στους ακραίους», γιατί όπως είπε, αν πιστέψει ο Έλληνας στον εαυτό του, θα πάψει να ακούει τους ακραίους.
«Μας υβρίζουν γιατί μας φοβούνται και γιατί πολύ σύντομα θα είμαστε κυρίαρχοι στη χώρα και τότε θα καταργηθεί η άθλια μνημονιακή πολιτική τους, οι τοκογλύφοι θα πάψουν να πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού, οι κλέφτες της δημόσιας περιουσίας θα πάνε στη φυλακή», τονίζεται στην απάντηση της Χρυσής Αυγής.

«Αποτελεί τιμή για εμάς να μας υβρίζει ένας Σαμαράς, ένα ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων, που αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματα και απάτες για να χαρίσει γη και ύδωρ στους εχθρούς της Πατρίδας μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *