Λίγο υπομονή …η ανάσταση της Ελλάδας πλησιάζει!

Μπορεί να υποφέρουμε αλλά θα πρέπει με κάθε τρόπο η πατρίδα να κρατηθεί ακέραιη.
Κάθε σκέψη για ξεπούλημα της χώρας με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους ισοδυναμεί με θεληματική παράδοση και εθελοδουλία ενός ολόκληρου έθνους!
Νομίζω δεν μας πρέπει τέτοια μοίρα.
Σε τελευταία ανάλυση τα πνευματική δικαιώματα για τις……
επιστήμες και τις τέχνες τις οποίες οι Αρχαίοι και Βυζαντινοί πρόγονοί μας προσέφεραν στην ανθρωπότητα να ζητήσουμε μας χρωστάνε εις τον αιώνα.
Μετά υπάρχει και Θεός και δεν θα αφήσει την Ελλάδα να χαθεί.
Η λύση απλή. Δεν τους δίνουμε δεκάρα …. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://epanastasi-gr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο 10/08…

  ΜΑΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΟΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ
  ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΥΘΑΙΝΟΥΝ
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ

  ΣΥΝΕΧΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
  ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε Ι
  Α Κ Ο Μ Α ΣΤΗ ΧΩΡΑ

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ 12.00

  ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ. ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ. ΗΔΗ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ, ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΨΟΓΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

  ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΤΑ (7) ΛΕΠΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΑΡΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Η ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΨΕ! ΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΑΣΤΑΛΕΝΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΕΡΑΚΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.
  ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ Η ΠΑΛΙΑ ΣΑΠΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/4 ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΦΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ.

  ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΨΙΚΑΝΙΝΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΕΤΕΡΩ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΑΣ.

  ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΛΟΙΠΟΝ.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Σήμανε η ώρα να γίνουμε ένα…

  Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Μέσα σε έναν πλανήτη που βιώνει τεράστιες γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις, η Ελλάδα έχει βρεθεί εγκλωβισμένη, με μία κυβέρνηση που μάλλον δεν έχει συναίσθηση ούτε των ευθυνών της, αλλά ούτε και της κρισιμότητας στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθει.

  Το μεγάλο δυστύχημα, όμως, για την χώρα, δεν είναι η ανικανότητα (ή η δολιότητα κατ’ άλλους) της παρεούλας που (δια)κυβερνά την χώρα. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η δύσκολη οικονομική θέση της Ελλάδας, που απειλείται έως και με γεωγραφική συρρίκνωση. Εξάλλου, τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται, ακόμη και με την μέθοδο του Μ. Αλεξάνδρου όταν συνάντησε τον Γόρδιο Δεσμό…

  Το ζητούμενο, αλλά μη ευρισκόμενο, το ποθούμενο είναι η συνειδητοποίηση του προβλήματος και η ενότητα των πολιτών. Αυτό μας λείπει… δυστυχώς.

  Ιστορικά, είμαστε ένας λαός, ο οποίος είχε πάντα μεγάλες διαφωνίες. Ενίοτε αυτές οι διαφωνίες υπήρξαν και καταστροφικές. Όμως, αυτό το μειονέκτημά μας είναι συνάμα και όπλο δημιουργίας. Γιατί μέσα από την διαφωνία, μέσα από την διαφορετική άποψη είναι δυνατόν να γεννηθεί κάτι νέο, να δημιουργηθεί κάτι πρωτότυπο και μοναδικά υπέροχο. Αυτή η ανησυχία του ελληνικού πνεύματος, υπήρξε άλλωστε και η γενεσιουργός δύναμη σε όλα όσα κατόρθωσε ο Ελληνισμός.

  Σήμερα, όμως, οι πολίτες της χώρας βρίσκονται σε ένα παράξενο καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης, λογικής συντριβής και πλήρους απραξίας…! Είναι γεγονός πως αυτό το «κράμα» ενέχει τεράστιους κινδύνους πρώτα για τον ίδιο τον λαό κι έπειτα για όλους τους άλλους. Διαπιστώνοντας πως ενώ έχουμε συνειδητοποιήσει την ρίζα του προβλήματος που γιγαντώνεται σε καθημερινή βάση και απειλεί την ίδια μας την ύπαρξη, παρατηρώ πως δεν είμαστε σε θέση να αφήσουμε στην άκρη όλα εκείνα (τα μικρά ή τα μεγάλα) που μας χωρίζουν, προκειμένου να σταθούμε απεγκλωβισμένοι απέναντι στο κοινής διαπίστωσης πρόβλημά μας. Συνεχίζουμε να αναμασάμε ο ένας τα λάθη του άλλου, αλλά δεν βρίσκουμε τη δύναμη της ψυχής που απαιτείται για να πιαστούμε χέρι-χέρι και να σταθούμε απέναντι σε όσα μας απειλούν.

  Έντεχνα, το σύστημα διαρρέει τις «φωνές» που το διατηρούν στην εξουσία, τις «φωνές» του «διαίρει και βασίλευε». Και όλοι εμείς, «μοιραίοι και άβουλοι αντάμα» πιανόμαστε με τα μικρά δικά μας λάθη, αντί να πιέσουμε και να σπάσουμε το απόστημα που δηλητηριάζει την κοινωνία και τον πολιτικό βίο.

  Αδέρφια είμαστε, σε τούτη τη χώρα που ποτέ δεν δίστασε να τα βάλει με τους μεγάλους του πλανήτη. Ακόμη και όταν ήξερε ο Έλληνας πως έδινε αγώνες που τις είχε χαμένες, έπεφτε αγωνιζόμενος επειδή η ψυχή του δεν σήκωνε το να ζήσει ατιμασμένος. Μεγάλη κατάρα η διχόνοια και κόστισε πολύ αίμα σε τούτη τη γη. Διχόνοια και μικροψυχία πάνε μαζί. Αυτό μας αξίζει; Χωρίς καμιά προσπάθεια, δίχως να δώσουμε κανέναν αγώνα, γραφόμαστε στα βιβλία των υποτακτικών της άρχουσας ανίκανης τάξης…;

  Σήμερα, αυτοί οι «άρχοντες» και οι δούλοι τους, φροντίζουν να μας βομβαρδίζουν με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο και σε κάθε ώρα της ημέρας. Χρησιμοποιούν όλα τους τα όπλα. Και ξέρετε γιατί; Επειδή φοβούνται… Επειδή τρέμουν την δύναμη που έχουμε όλοι μας όταν γινόμαστε ένα…

  Ελάτε λοιπόν αδέρφια. Ας παραμερίσουμε αυτά που μας χωρίζουν. Ελάτε να κάνουμε ένα βήμα μπρος, για να γίνουμε ένα απέναντι σε αυτά που μας απειλούν. Μετά, όταν όλα θα έχουν τελειώσει, μαζί θα γεννήσουμε κάτι νέο, μαζί θα χτίσουμε μέσα από τα παθήματά μας, μέσα από τα λάθη μας, αλλά και μέσα από τον κοινό μας αγώνα. Κι αν θέλετε, αν έτσι το προτιμάτε, όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή να μαλώσουμε και πάλι, να πιαστούμε και πάλι με τα μικρά που φαντάζουν μεγάλα. Και ξέρετε γιατί θα το κάνουμε; Θα το κάνουμε επειδή θα μπορούμε!!! Αν όμως δεν βαδίσουμε σήμερα ο ένας πλάι στον άλλο, τότε αύριο δεν θα μπορούμε να μαλώσουμε ούτε για τα μικρά και ασήμαντα, επειδή θα έχουμε χάσει τα μεγάλα, τα σπουδαία… τα ιδανικά!

  Μην αναρωτιέστε αν μπορούμε. Ρωτήστε μόνο τους εαυτούς σας αν θέλετε να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι στους εργολάβους που καταστρέφουν τις ζωές μας για να μας στριμώξουν στην φυλακή τους…

  Κωνσταντίνος Μιχαήλ

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ
  ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ 60 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΑΓΕΙ 17 ΔΙΣ
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 80% ΦΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΜΕ ΖΩΟΝ
  ΦΑΙ
  ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΑΜΕΣΑ
  ΘΑ ΨΩΦΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
  ΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΟΤΑΝ ΘΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ
  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ….
  25ΧΙΛ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
  ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ………
  ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..

  Reply
 8. Ανώνυμος

  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
  ο 8.58 δεν είναι ο 8.20 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.

  (ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΤΕΛΕΕΤΑΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ)

  χο!χο! προφανώς ο φουκαράς 8.24 δεν ξέρει ότι συναλλάσεται σε ευρώ. Άλλη μία απόδειξη για το πόσο επίκαιρη είναι η επανάσταση που έρχεται σε λίγες ώρες.

  Reply
 9. Ανώνυμος

  Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ
  Η Ο ΛΑΟΣ

  ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΒΟΥΡΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
  ΑΡΑ ΑΚΥΡΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

  Ο ΛΑΟΣ
  ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΨΗ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΙΣ
  ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑΣ

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ.

  Reply
 10. Ανώνυμος

  KΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ.
  ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΟΡΙΕΣ.

  ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.
  ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

  (ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ)

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *