Τελευταία Νέα

Φυγαδεύουν τους βουλευτές από το Βασιλικό Κήπο

ΔΕΙΤΕ: Διαδηλωτές έχουν αποκλείσει όλες τις εισόδους και εξόδους της Βουλής

Ομάδα περίπου 200 διαδηλωτών ξέφυγε από το πλήθος επί της Αμαλίας και κατευθύνθηκε προς την πλαϊνή είσοδο της Βουλής επί της Βασ. Σοφίας φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών.
Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση εντός του…..
ελληνικού Κοινοβουλίου. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο ενισχύονται συνεχώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές που βρίσκονται στη Βουλή φυγαδεύονται από το Βασιλικό Κήπο.

Οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα που μετέχουν στις κινητοποιήσεις του κινήματος των «Αγανακτισμένων» προχώρησαν σε αποκλεισμό όλων των εισόδων και εξόδων που βρίσκονται στο περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Στην κεντρική είσοδο επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, τα πνεύματα είναι οξυμένα, καθώς υπάρχει πλήθος συγκεντρωμένων φωνάζουν συνθήματα κατά της Βουλής και των βουλευτών.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν την επαπειλούμενη εισβολή στο κτίριο της Βουλής, από το οποίο δε μπορούν να αποχωρήσουν βουλευτές και εργαζόμενοι.

Οι διαπραγματεύσεις που έχουν ξεκινήσει αξιωματικοί της αστυνομίας με τους πλέον ψύχραιμους από τους διαδηλωτές, προκειμένου να πειστούν να αποχωρήσουν, δεν έχουν αποδώσει, καθώς οι συγκεντρωμένοι δείχνουν ανυποχώρητοι.

Την ίδια ώρα έχει προκληθεί έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλους τους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

http://www.newsbeast.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *