Το κάλεσμα του Άρη Γρηγοριάδη

Έναν ξεχωριστό «πρεσβευτή» βρήκε ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης στο…

πρόσωπο του Άρη Γρηγοριάδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης απευθύνει το δικό του κάλεσμα προς όλους, μικρούς και μεγάλους, να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα δρόμου που θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου!

Ο Άρης Γρηγοριάδης διαπρέπει στις πισίνες, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζει ενεργά κάθε μορφή αθλητισμού και έσπευσε να το αποδείξει ενόψει του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου. Εξέφρασε την ευχή να υπάρξει μαζική συμμετοχή στη διοργάνωση και ήδη ετοιμάζεται να ζήσει και ο ίδιος την μοναδική εμπειρία αυτού του νυχτερινού αγώνα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

«Ο αθλητισμός είναι υγεία. Όλοι μας, μικρότεροι ή μεγαλύτεροι σε ηλικία, πρέπει να φροντίζουμε να αθλούμαστε, γιατί μας κάνει καλό. Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος είναι μια πολύ καλή αφορμή για να βγουν όλοι οι Θεσσαλονικείς στους δρόμους και να τρέξουν», τόνισε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος πρωταθλητής τρέχει τακτικά στην άσφαλτο και μάλιστα σκοπεύει να συμμετάσχει μαζί με τους φίλους του στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ., το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου: «Τα 5 χιλιόμετρα είναι μια απόσταση την οποία τρέχω συχνά. Το τρέξιμο είναι κομμάτι της προπόνησής μου. Η συμμετοχή σ’ έναν νυχτερινό αγώνα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάνει την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή. Εφόσον το επιτρέψει το πρόγραμμά μου θα είμαι κι εγώ στην εκκίνηση, παρέα με φίλους μου, για να ζήσουμε αυτή τη γιορτή μαζί με όλους τους άλλους δρομείς».

Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά και μέχρι τις 2 Οκτωβρίου (Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-14:00 και 17:30-20:30, Σάββατο: 11:00-13:00) στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360).

Η αίτηση συμμετοχής μπορεί επίσης να υποβληθεί ηλεκτρονικά, μέσω του επίσημου ιστότοπου της διοργάνωσης www.thesshalfmarathon.org, αλλά και απευθείας μέσω των υποστηρικτών κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης (ΕΛΕΠΑΠ, Δεσμός, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Α21 Campaign, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, Λάμψη, Μέλισσα).

Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 15 € (10 € για φοιτητές ή για ομάδες), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 10 € (5 € για φοιτητές ή για ομάδες, δωρεάν συμμετοχή για μαθητές).

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν δωρεάν: T-Shirt της διοργάνωσης, αριθμό εγγραφής (bib), chip χρονομέτρησης, επίσημο χρόνο και κατάταξη, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (παραλαβή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας) και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *