ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ

Τί να πεί κανείς ρε παιδιά….. Ζούμε σε μιά κοινωνία που είναι αλλοιωμένη, σακατεμένη από χίλια δυό ξενόφερτα και αηδή πράγματα και κα-ταστάσεις. Πάσης φύσεως βρωμιές μας βομβαρδίζουν, κρυμμένες πίσω από…
έναν ψεύτικο καλλωπισμό. Εμφανίζονται πάντα με μάσκες (ψεύτικης και πα-ροδικής ευχαρίστησης, πλούτου, ακατάσχετου υλισμού και καταναλωτισμού) και προσπαθούν να διαμορφώσουν έναν ελεγχόμενο κόσμο, μία, άνευ σκέ-ψεως και ελεύθερης βούλησης μάζα, που φυσικά εύκολα και ακούραστα για κάποιους θα καθοδηγείται.

Οιοσδήποτε ανήκει σε αυτή την μάζα, οιοσδήποτε δεχτεί, αμα-χητί, αυτές τις “βόμβες” (ποικίλες βόμβες που στόχο έχουν κάθε κομμάτι που απαρτίζει ή σχετίζεται με την γενικότερη έννοια της “ζωής”) που στέλνουν οι “έξυπνοι”, δεν θα έχει απολύτως καμία επιλογή στην διαμόρφωση της ζωής και του χαρακτήρα του.

Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις, αδερφέ!!!! Όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου, αντιλαμβάνεσαι την μικρή ή μεγάλη σήψη που υφίστανται τα πάντα.

Εγκατάλειψη της υγιούς επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Αποξένωση. Προσπάθεια επαναφοράς επικοινωνίας με αρρωστημένες και ανορθόδοξες μορφές (βλέπε Clubing, INTERNET, περιθωριακές παρέες….). Ούτε μιά λέξη για τον άνθρωπο!!!!! Όλα για το χρήμα, την άνευ όρων και προϋποθέσεων διάκριση, την ύλη, την δόξα, την εξουσία. Τίποτα για το πνεύμα, την πρόοδο, την ψυχοπνευματική άνοδο, την αγάπη. Μερικά βασικά αποτελέσματα του “βομβαρδισμού” που όμως δίνουν σαφή δείγματα στους “έξυπνους” ότι καταφέρνουν το σκοπό τους.

Πού είμαι ? Πού ζώ ? Σε άλλο πλανήτη ? Σε άλλη διάσταση ? Χάθηκε η αγνότητα, η ειλικρίνεια, το συναίσθημα, η αγάπη, η ανθρωπιά ? Όλα για το στομάχι, το βόλεμα, την καλοπέραση, το χρήμα ?

Ξένος, μέσα σε αγνώστους, ψάχνω μήπως κάπου υπάρχει μιά γωνιά καθαρή, με ανθρώπους που είναι άνθρωποι και σκέφτονται σαν άν-θρωποι , για να συνεννοηθώ, επί τέλους. Ένας άνθρωπος, ρε παιδιά, πού εί-ναι ???!!!

Ξεχάσαμε να σκεφτόμαστε υγιειώς, να μιλάμε, να επικοινωνού-με, να χαιρόμαστε να λυπόμαστε. Τα πάντα κατευθυνόμενα από μόδα, δια-σκέδαση, καλοπέραση, λούκια, όλα κατευθυνόμενα σε τί ? Στο να κάνουμε τους ανθρώπους να ασχολούνται με τις αδυναμίες τους, την ύλη, το μαύρι-σμα της ψυχής τους, να απομακρυνθούν από τον αγώνα για τις πραγματικές αξίες της ζωής και την ψυχοπνευματική άνοδο και ολοκλήρωση, το καθάρι-σμα της ψυχής. Με λίγα λόγια να γίνουν όλοι οι κατοικούντες τον πλανήτη Γή, μία άβουλη και ελεγχόμενη μάζα.

Ξυπνάτε!!!!! Είμαστε δυνατοί!! Μπορούμε να αμυνθούμε και να επιλέξουμε να είμαστε με το καλό κι όχι με το κακό. Αν ασχοληθούμε με το να ψάξουμε να βρούμε τους, σας διαβεβαιώ, εύκολους και απλούς τρόπους, που θα ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας, επικρατώντας δυναμικά δια του πνεύμα-τος επί της ύλης και να γίνουμε σύνολο υγιές, με μονάδες που κινούνται αυ-τοδύναμα και ελεύθερα, εργαζόμενοι για τον εαυτό τους κι όλοι μαζί για ό-λους, που συνεργάζονται και επικοινωνούν μεταξύ τους, και ρουφάνε της ου-σία της ζωής, το καθαρό πράγμα κι όχι τις αναγκαστικές και κατευθυνόμενες ακαθαρσίες. Που μυρίζουν ευχάριστες οσμές κι αρώματα κι όχι την δυσοσμία της σήψης και του καπνού κάποιας βόμβας. Που βλέπουν και επιθυμούν να βλέπουν ανθρώπους γύρω τους κι όχι κουρδισμένα ανθρωποειδή ή υποκα-τάστατα είδη ή συνομοταξία αυτών. Που γεύονται τις γεύσεις του νέκταρ της ζωής, της γνώσης, του αισθάνεσθαι ελεύθερα κι όχι το πικρόχολο της κάθε είδους δέσμευσης και εξάρτησης . Που ακούν τραγούδια και χαρούμενες, ευ-τυχισμένες φωνές, που σείονται από καθαρότητα και ειλικρίνεια και όχι ο-χλοβοή και σάπιες θεωρίες πυροβολημένων και άρρωστων μυαλών. Που αγ-γίζουν ανθρώπους και αγάπη και όχι ακαθαρσίες και κακία. Ας γίνουμε επί τέλους ελεύθεροι.

ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπογραφη, ο Γραφων

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *