Στο στόχαστρο η επώνυμη φοροδιαφυγή !

Γιώργος Φιντικάκης

Φοροελέγχους με ονοματεπώνυμο που θα έχουν στο στόχαστρό τους φυσικά πρόσωπα που εμφανίζονται πλούσιοι στην κοινωνία αλλά… «φτωχοί» στην εφορία, θα προβλέπει το τριετές σχέδιο της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής που θα παρουσιασθεί αυτή την εβδομάδα από την κυβέρνηση, πιθανώς και….
την Πέμπτη.

Τέσσερις υπουργοί, οι Οικονομικών Γ. Παπακωσταντίνου, Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Μ.Χρυσοχοίδης, Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης και Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσής, θα συνυπογράφουν το σχέδιο, δείγμα τόσο ότι δεσμεύονται για την εφαρμογή του, όσο και του βάρους που δίνει η κυβέρνηση στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Με τη δημοσιοποίηση του σχεδίου, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να στείλει το μήνυμα ότι στο εξής η προσπάθεια αύξησης των δημοσίων εσόδων θα επικεντρωθεί στη σύλληψη της φοροδιαφυγής, και δη της «επώνυμης», απαντώντας στην κιτρική που δέχεται μέχρι τώρα ότι τα αποτελέσματα στο μέτωπο αυτό είναι κατώτερα των περιστάσεων, αυτών που απαιτεί η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Ο εντοπισμός και η επιβολή ποινών στα φυσικά πρόσωπα που φοροδιαφεύγουν είναι το ένα από τα τρία μέτωπα του 3ετούς επιχειρησιακού σχεδίου 2011-2013 για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής που θα παρουσιασθεί. Τα άλλα δύο, αφορούν στην καταπολέμηση των φορολογικών εσόδων που χάνονται από το λαθρεμπόριο στα καύσιμα (πάνω από 400 εκ. ευρώ ετησίως) και στα τσιγάρα, καθώς και από την μη απόδοση του ΦΠΑ, όπου διασταυρώσεις εντόπισαν πέρυσι τουλάχιστον 70.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις να τον έχουν παρακρατήσει.

Η παρουσία Καστανίδη…

Το ότι ένας μάλιστα εκ τους υπογράφοντες υπουργούς θα είναι και ο υπ. Δικαιοσύνης δείχνει σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, την προσδοκία τόσο για βελτίωση των ρυθμών διεκπεραίωσης των υποθέσεων που φτάνουν στα δικαστήρια όσο και για την άμεση εφαρμογή των αυστηρών ποινών του νόμου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Το σχέδιο θα είναι τριετές, με σκοπό την είσπραξη μόνο από τη φοροδιαφυγή ποσού 3,5 δις. ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται το λαθρεμπόριο), θα περιέχει συγκεκριμένες δράσεις και μετρήσιμους στόχους στους οποίους περιλαμβάνονται ομάδες υψηλού κινδύνου για την φοροδιαφυγή, όπως : καταθέτες εξωτερικού, ελεύθεροι επαγγελματίες με υψηλά εισοδήματα, 1.700 κατασκευαστές οικοδομών που δεν εμφανίζουν στην εφορία τα εισοδήματα που εισπράττουν, κάτοχοι ακινήτων που δεν δήλωσαν την αξία τους στη δήλωση εισοδήματος και θα κληθούν για συμπληρωματικές δηλώσεις, φυσικά πρόσωπα με ακίνητη περιουσία άνω του 1 εκατ. ευρώ, που αν και υπόχρεοι, δεν υπέβαλαν δήλωση ΦΜΑΠ το 2007, 150.000 φορολογούμενοι που δεν δήλωσαν πέρυσι επιχειρηματική αμοιβή, 150 φυσικά πρόσωπα στα οποία γίνονται έλεγχοι πόθεν έσχες για υποκρυπτόμενα εισοδήματα, κ.α. Ήδη, η ΓΓΠΣ , καταρτίζει λίστες με ονόματα φορολογούμενων φυσικών προσώπων που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, όπου εν συνεχεία, με βάση τα εισόδημά τους και την περιουσιακή τους κατάσταση, θα υποβάλλονται σε έλεγχο πόθεν έσχες.

Λαθρεμπόριο 400 εκ. ευρώ

Στο μέτωπο του λαθρεμπορίου, εκτιμάται ότι χάνονται 400 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο. Ήδη, όπως επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών και Π. Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας (που είναι συναρμόδιο), «έχει ολοκληρωθεί η χαρτογράφηση του λαθρεμπορίου καυσίμων» και έχουν στοχοποιηθεί οι πρακτικές των λαθρεμπόρων.

Οι διαδοχικές αυξήσεις των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα πετρελαιοειδή και η συνακόλουθη αύξηση των τιμών των καυσίμων έχουν προκαλέσει έξαρση του λαθρεμπορίου την τελευταία διετία. Η τρόικα έχει επισημάνει από καιρό στην κυβέρνηση την ανάγκη αντιμετώπισης των παράνομων πρακτικών. Σε αυτό το πλαίσιο τα δύο συναρμόδια υπουργεία, έχουν συγκροτήσει ειδικές ομάδες ελέγχου που θα λειτουργούν 24 ώρες, 365 ημέρες σε περιοχές όπου έχει διαπιστωθεί μεγάλη παραβατικότητα (Προμαχώνας, Εξοχή, Ορμένιο κ.α.), δρομολογούν την χρησιμοποίηση του συστήματος ELENXIS από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και στον τομέα των καυσίμων, κλπ.

Reporter.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

46 Comments

 1. ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ

  Oπως πολυ σωστα εγραψε ο 3.03, και εγω σαν επαγγελματιας, δεν πληρωνω τους φορους που μου αναλογουν, απλα γιατι δηλωνω λιγοτερα απο τα μισα, επειδη ο ελεγχος της εφοριας ειναι αδυνατον να βρει τα εισοδηματα μου. Τα κοροιδα, εσεις δηλαδη, που δεν μπορειτε να κρυψετε τα εισοδηματα σας, πληρωνετε. Και καλα κανετε. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Πινω στην υγεια σας, κοροιδα, και βριστε με. Σας εχω χεσμενους.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  3.11 ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ………Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ……..Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΩΝ ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ….!!!!!!
  ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ , ΚΡΥΨΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ……..!!!!!!!!!!!!!!
  ΖΗΤΩ Η ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ……….!!!!!!!
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΜΟΓΙΑ …..ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…….!!!!!!!!
  ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…!!!!!

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Στο στόχαστρο η επώνυμη φοροδιαφυγή !

  Και κλάάάάάμα η κυρία ρε παιδάκι μου

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ…ΤΑ ΖΩΑ

  Reply
 7. Ανώνυμος

  2.47 ΔΕΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΑΜΠΡΟ.
  ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΛΗΞΑΝ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΜΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΣ ΜΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ). ΕΙΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Ο ΠΡΩΤΟΣ 3.03 ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
  ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
  1) ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ
  2) ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

  Reply
 9. Ανώνυμος

  303 ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ..ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΓΙΑ 3.03
  ΜΙΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

  Reply
 11. Ανώνυμος

  ΕΓΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΩ, ΕΧΩ ΚΑΓΙΕΝ, ΒΓΑΖΩ 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΗΛΩΝΩ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΕΧΩ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΟΦΣΟΡ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΛΑΚΕΣ.
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΕΧΩ ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΓΚΑ, ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΧΕΣΤΗΚΑ . ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΧΑΧΑ. ΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ .

  Reply
 12. Ανώνυμος

  Άντε να σας πω το πιο βασικό γιατί δεν σας έχουνε δασκαλέψει φαίνεται καλά. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ 2 Ή 3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;

  Reply
 13. Ανώνυμος

  που είδες ότι συμφωνώ;;;;;;;;;;; το θέατρο του παραλόγου θέλεις να παίξουμε;;;;;

  σου ξανακάνω copy-paste γιατί έχεις θέμα.
  Όλοι οι έλληνες 2.23 έχουν απο 2-3 δουλειές; (ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ;;;)

  Αν έχεις να πεις κάτι επι της ουσίας σε ακούω αλλιώς…

  Reply
 14. Ανώνυμος

  2.32 ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 2-3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 'ΕΞΤΡΑ' ΑΥΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ. ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΞΙΟ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

  Reply
 15. Ανώνυμος

  Όλοι οι έλληνες 2.23 έχουν απο 2-3 δουλειές; πόσο παπάρας πρέπει να είναι κάποιος για να υποστηρίζει ότι πράγματι συμβαίνει αυτό; και το κυριότερο αποδυκνύει ότι δεν έχεις καμία σχέση με την πραγματική ζωή και την εργασία. Εντάξει, αν παίρνεις γραμμή απο πουθενά πάω πάσο ή ακόμα αν σε ταΐζει ο μπαμπάκας λες ότι σου κατέβει για να ξεκαυλώνεις. Απλά πράγματα.
  Τουλαχιστον αν θέλεις να υποστηρίξεις μία μαλακία φρόντισε να έχει και μία αληθοφάνεια. Παπάρα!

  (Η διαφορά μας να σου υπενθυμίσω είναι ότι εσύ υποστηρίζεις ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ με ότι αυτό συνεπάγεται)

  Εντάξει, τώρα θα σκάσουν μύτη και τα ζήτω ο ένας και ζήτω ο άλλος αλλά στ΄ αρχίδια μας…

  Reply
 16. Ανώνυμος

  2.01, ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΞΕΧΑΣΑ Ν'ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 2-3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ?

  Reply
 17. Ανώνυμος

  217 ΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΕΤΑ ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

  Reply
 18. Ανώνυμος

  Φίλε 2.09 έχεις δίκιο. Είσαι να κάνουμε μία οργάνωση και να καθαρίσουμε αυτή τη λέπρα που όλα τα ρήμαξε και εσύ πολύ εύστοχα αποκαλείς με τον γενικό τίτλο ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
  Eίμαι 100% σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις. Δεν πάει άλλο! όλοι οι έλληνες δεν είναι λαμόγια;

  ΣΤΕΙΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…

  Reply
 19. Ανώνυμος

  2.09 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ "ΤΙΜΙΕ" ΕΛΛΗΝΑ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ! ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ.
  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!

  Reply
 20. Ανώνυμος

  Ψέματα. Αν εσύ είσαι τέτοιος 1.54 μην προσπαθείς να επιβάλεις την συνήθεια σου σε όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν κλέβουν γιατί δεν έχουν να "κρύψουν" και κάτι ώστε να κλέψουν στην εφορία (στην τελική). Όσο για το εκ γενετής μας έστειλες! δεν ήξερα ότι η φοροδιαφυγή είναι κληρονομική πάθηση! Να πας να παραλάβεις το βραβείο γενετικής.

  Reply
 21. Ανώνυμος

  ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΤΩΧΟΣ Η ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΕΚ..ΓΕΝΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ.!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *