Δ.Μυλωνερος,αντιδημαρχος Διου-Ολυμπου…Ανακολουθος ο Μαγκριωτης !!!

Βρεθηκαμε με τον αντιδημαρχο στο γραφειο του στη Λεπτοκαρυα και μιλησαμε για αρκετα θεματα….
Ειναι, οπως ακουγεται, χρεωμενος ο Δημος?
-Ναι, ειναι.Δυστυχως τα χρεη ειναι αρκετα.Γυρω στα 6.800.000 ειναι τα χρεη του Αν.Ολυμπου, κατι παραπανω του Διου,περιπου 7.300.000 και του Λιτοχωρου στα 3.000.000 Ε. Παντως προσπαθουμε να συνεχισουμε τα εργα των προηγουμενων δημων και να βρουμε χρηματα , κυριως μεσω ΕΣΠΑ για….
καινουρια.Εχουμε ,ηδη, βρει τα χρηματα , 1.000.000 Ε για την αποχετευση της παραλιας Λεπτοκαρυας,400.000 ,υπαρχουν τα χρηματα,τρεχουμε τη μελετη,για το Λυκειο της Λεπτοκαρυας. Επισης θα διατεθουν 16.000.000 για την αποχετευση σε Βροντου και Καριτσα και στη συνεχεια αλλα 12.000.000 για την αποχετευση στα υπολοιπα χωρια του πρωην δημου Διου και ακομα για νηπιαγωγειο στον Αγ.Σπυριδωνα.
Χρηματα δεν υπαρχουν για την πλατεια των Ν.Πορρων και την Παλια Λεπτοκαρυα?
Αυτη τη στιγμη, δυστυχως ,οχι. Θα ειναι ,ομως, τα 2 πρωτα εργα που θα ξεκινησουν μολις βρεθουν τα χρηματα. Εχουμε δεσμευτει.
Τι γινεται με τον βιολογικο ?
Θα λειτουργησει μεσα στο 2011. Ηδη, γινονται δοκιμαστικες.
Ειστε σιγουροι οτι υπαρχουν οι προυποθεσεις λειτουργιας του βιολογικου? Τα νερα θα χυνονται στη θαλασσα?
Αντιμετωπιζουμε πολυ σοβαρα το θεμα του βιολογικου το οποιο εχει αναλαβει προσωπικα ο Δημαρχος.Πιστευουμε οτι θα πανε ολα καλα.
Ειναι αληθεια οτι εχετε ψηφισει να πληρωνουν οι επιχειρησεις 15 Ε , για τον αιγιαλο,απο τους Ν.Πορρους εως και την Λεπτοκαρυα ενω 4 Ε για το Λιτοχωρο?
Ναι ετσι ειναι με τη διαφορα οτι στην Παραλια Σκοτινας θα πληρωνουν 10 Ε.
Γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα ??? 4 Ε στο Λιτοχωρο , 15 στον Αν.Ολυμπο.Δεν θα υπαρξουν αντιδρασεις? Οπως και να το δουμε , δε φαινεται δικαιο…Μηπως ετσι δημιουργηθουν εντυπωσεις και δικαιολογημενα, οτι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση των δημοτων των δυο πρωην δημων?
Πιστευουμε και ελπιζουμε οτι δεν θα υπαρξουν αντιδρασεις τοπικιστικου χαρακτηρα. Πριν απο μας οι τιμες ηταν 40 Ε στον δημο Αν. Ολυμπου. Επειτα τις επομενες χρονιες θα μειωθει αυτη η οντως μεγαλη διαφορα μεταξυ των πρωην δημων.
Γι αυτους που τα προηγουμενα χρονια δεν πληρωναν τον φορο παρεπιδημουντων?
Εχουμε βεβαιωσει τα χρεη στην εφορια. Πιστευουμε οτι θα εχει ο Δημος εσοδα απο τα προηγουμενα χρονια αν και θα ειναι πολυ μειωμενα σε σχεση μ αυτα που επρεπε να πληρωσουν.
Στο μεγαλο θεμα του τουρισμου ???
Εχουμε ξεκινησει να συγκεντρωνουμε υλικο , διαφημιστικο. Υπαρχει απο τους προηγουμενους δημους, αρκετο στο δημο Λιτοχωρου και στο δημου Διου. Δυστυχως απο το δημο Αν.Ολυμπου δεν παραλαβαμε τιποτα και θα πρεπει να τυπωσουμε. Δεν βρισκομαστε , βεβαια , στην καλυτερη οικονομικη κατασταση αλλα θα το παλεψουμε. Ειναι ισως ο πιο σημαντικος τομεας.
Μαθαμε οτι γινονται ενεργειες για σημα-εμβλημα του νεου Δημου…πως το φανταζεστε?
Εχουμε ηδη αναθεσει σε επιτροπη το θεμα αυτο.Θα δουμε πως θα ειναι. Πιστευω οτι ο Ολυμπος, το Διον, το καστρο του Πλαταμωνα και ο Ορφεας θα πρεπει να ειναι μεσα..Θα δουμε…
2,90 τα διοδια στη Λεπτοκαρυα..Τι γινανε οι υποσχεσεις του Μαγκριωτη???
Οντως…Μας υποσχεθηκε αλλα τελικα αποδειχτηκε ,ανακολουθος ο υπουργος.Θα το παλεψουμε τουλαχιστον για καρτες διελευσης των δημοτων.
Εμεις ομως , εδω στο Δημο δεχομαστε χιλιαδες τουριστες κυριως το καλοκαιρι. Θα πληγει ανεπανορθωτα ο τουρισμος. Μηπως θα πρεπε να δωσουμε σοβαρα τη μαχη? Θα υπαρξει καποιος “Γκλετσος” ? Αν αναλαβετε πρωτοβουλια οι δημοτες, ειναι σιγουρο, οτι θα σας στηριξουν.
Ειναι πολυ σοβαρο το θεμα και θα δουμε τι θα κανουμε και πως…
Μια και ειπατε για τις ανακολουθιες του επισημου κρατους, στο προσωπο του Μαγκριωτη…Ειστε ακομα γραμματεας στην τ. οργανωση του ΠΑΣΟΚ Αν . Ολυμπου?
Την αληθεια? Δε ξερω..Φανταζομαι πως ναι…Δεν εχει ερθει καποια αποφαση απο την Αθηνα.Ο δικος μου στοχος και σκοπος ειναι να εργαστω για τον Δημο. Επελεξα τον δημο απο το κομμα και ο Δημος μ ενδιαφερει και μονο…Θελω να προσφερω στον τοπο μου…
Ευχαριστουμε πολυ αντιδημαρχε , θα τα λεμε συχνοτερα, ελπιζουμε να μας ενημερωνετε και πετυχετε στο εργο σας…

Kι εγω ευχαριστω..Θα ειμα παντα στη διαθεση σας

http://wwwaristofanis.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ανίκανος (δεν μπορεί ούτε να διαβάσει καλά-καλά τους λόγους που του γράφουν),
    Ανεπάγγελτος (δεν δούλεψε ΠΟΤΕ του – κατευθείαν υφυπουργός και υπουργός στις κυβερνήσεις του μπαμπά του),
    Ηλίθιος (προσπάθησε να "βάλει" ξανά στη θέση της την αλυσίδα του ποδηλάτου του … εν κινήσει)
    Ψεύτης ("Λεφτά Υπάρχουν"),
    Εθνικός Προδότης (καταψήφηση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, υπέρ σχαδίου Ανάν …),
    Άθεος, Εθνομηδενιστής.
    Όταν τον διόρισε ο μπαμπάς του στο ΥΠ.ΕΞ. κουβαλούσε μαζί του στα ταξίδια στο εξωτερικό ολόκληρο στρατό απο υπαλλήλους οι οποίοι φρόντιζαν τα email του, τις επαφές του, τις "ανακοινώσεις" του προκειμένου να φταχτεί το "αρχηγικό προφίλ" του.
    Ακόμη και ο ανδρισμός του αμφισβητείται (μήπως δεν είχε για σύμβουλό του τον αρχι-πούστη Βαλλιανάτο όταν ο μπαμπάς του τον είχε διορίσει στο ΥΠ. Παιδείας ?)
    Άραγε πότε θα μας δείξει το πιστοποιητικό βάφτισής του ? Σε ποιά Εκκλησία καταχωρήθηκε ?
    Μήπως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του όνομα είναι Jeffrey ?
    Όταν το τομάρι του θα παραμένει κρεμασμένο στο Σύνταγμα ένα "επίθετο" θα του απομείνει – με αυτό θα τον θυμούνται οι επόμενες γεννιές: ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *