ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΜΗΝΤΙΑ

Επειδή κατέχουν τα μήντια έχουν τέτοια δύναμη και είναι οι μόνοι τους οποίους δεν πολεμάμε!!! Τους αφήνουμε να μας μολύνουν το μυαλό, κι ενώ έχουμε το πάνω χέρι, από εμάς ζούνε/διατηρούνται. Υπάρχουν λόγω των τηλεθεάσεων, ζούνε από τα νούμερα που εμείς τους δίνουμε, για να μας δίνουν σαν πληροφοφία ό,τι θέλουν αυτοί! Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ΤΕΛΕΙΩΣ. Μπορούμε να τους τσακίσουμε, αναίμακτα και νομιμότατα!!!!
Δεν περίμενα ότι σήμερα υπάρχει κόσμος που τους βλέπει, πόσο μάλλον κόσμος που τους πιστεύει. Κι όμως φίλε μου.. Σήμερα στην εξόρμηση στα λεωφορεία μάς έκαναν ντου οι πολίτες!!!!!! Τι φώναζαν; “Δεν πληρώνετε εσείς οι τσαμπατζήδες και θα την πληρώσουμε εμείς”!!!!!!! Μου φάνηκε απίστευτο. Πέρασαν τα μήντια μία οφθαλμοφανέστατη αναλήθεια και έγινε πιστευτή!!
Πραγματικά η μερίδα που βάλλεται περισσότερο (ο μεροκαματιάρης) τους πιστεύει και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γι’ αυτό. Πρέπει να πολεμήσουμε τα μήντια. Αν διαλύσουμε αυτούς (που μπορούμε, έχουμε όλη τη δύναμη) θα νικήσουμε ταυτόχρονα και τους άλλους. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

Στεφανία Λυγερού

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    ΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙ ΣΛΕΝΕ? ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ
    ΤΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ??????ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ
    ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ?
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ας μας πούνε όλοι αυτοί οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ που καλλιεργούν τον κοινωνικό αυτοματισμό, πότε μπήκαν τελευταία φορά σε λεωφορείο ή άλλο ΜΜΜ. Που τολμάνε και μιλάνε λες και τους αγγίζουν οι αυξήσεις των εισιτηρίων. Γιατί αν πραγματικά ήθελαν να μιλάνε για λογαριασμό μας, τότε θα έπρεπε να ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ εδώ και πολύ καιρό. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *