Εθνική ανεξαρτησία υπό πλήρη οικονομική εξάρτηση!

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Ο τίτλος, θα μπορούσε να αποτελεί ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα, αν δεν απεικόνιζε το άκρον άωτον της υποκρισίας, πίσω από την
οποία κρύβεται η πραγματικότητα και η Αλήθεια…

25η Μαρτίου 2015. Η πέμπτη συνεχής χρονιά που γιορτάζεται η Εθνική Ανεξαρτησία της Ελλάδας μας, η οποία τελεί υπό την πλήρη και ασφυκτική οικονομική εξάρτησή της από τους “δανειστές” της !!!

Οι ίδιες δυνάμεις (τα κόμματα) που οδήγησαν τη Χώρα στην οικονομική (και όχι μόνο) καταστροφική εξάρτησή της από τους “Δανειστές” της και, στη συνέχεια, στην (διά παραδόσεως σ’ αυτούς) απώλεια της Αυτοδιάθεσής της, μέσα από Συμβάσεις ειδεχθούς και ύπουλης προδοσίας (τα γνωστά μας “Μνημόνια”) που κατέστησαν τη Χώρα μας οικονομικό προτεκτοράτο, πρωτοστατούν (για ακόμη μια φορά) με τον Α ή Β τρόπο στις πανηγυρικές γιορτές και εκδηλώσεις για την επέτειο της ανάκτησης της Εθνικής Ανεξαρτησίας, μετά τα 400 χρόνια του Τουρκικού ζυγού !!!….

Για να επιτευχθεί αυτό, (οι καταστροφείς της Εθνικής κυριαρχίας μας, να γιορτάζουν την ιστορική απόκτηση της Εθνικής κυριαρχίας και να αποτελούν τα τιμώμενα πρόσωπα τής επετείου τής ανάκτησής της από τους Τούρκους), απαραίτητο ήταν να περάσουν σαν Αλήθεια, κάποια μεγάλα ψέμματα, όπως:

Το ότι αυτό που όλοι βλέπουμε και ζούμε, τα τελευταία 5 χρόνια, δεν είναι αυτό που βλέπουμε και ζούμε !! π.χ το ότι η “Βουλή των Ελλήνων” όλα αυτά τα χρόνια ψηφίζει σύμφωνα με τη βούληση των “Δανειστών” και όχι σύμφωνα με τη βούληση του Λαού, δεν σημαίνει πως το κοινοβούλιο αποτελεί όργανο επιβολής των αποφάσεων των δανειστών !!! Δεν σημαίνει πως το κοινοβούλιο έπαψε να εκφράζει τον κυρίαρχο Λαό !!! Όχι !!! Αφού στην ταμπέλα γράφει “Βουλή των Ελλήνων”, εκφράζει τον κυρίαρχο Λαό !!!

Αυτό, που είναι ο ορισμός της υποτέλειας, δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι, αλλά να το θεωρούμε σαν απόδειξη ύπαρξης Ελευθερίας !!!

Και, αφού (υπ’ αυτή την έννοια) είμαστε κοινωνία ελευθέρων πολιτών, να πιστεύουμε (εμείς οι υποτελείς στους “Δανειστές” μας) ότι έχουμε και Δημοκρατία, αφού ψηφίζουμε !!!…..

Με όλ’ αυτά, αλλά και (επιπλέον) με το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής επί 5 χρόνια, που είναι η πλήρης εξαθλίωση της κοινωνίας μας, θέλουν (οι δανειστές μας και τα εδώ τσιράκια τους) να ξεγράψουμε από το μυαλό μας την αυταπόδεικτη Αλήθεια πως ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ . Οπότε, πρέπει να περιμένουμε προκοπή, μέσα σε αυτό το καθεστώς της οικονομικής υποδούλωσής μας !!!

Έ, όχι !! Φτάνει η υποτίμηση της κοινής λογικής !!!

Για να ακριβολογούμε και να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε πως η πρόσφατη (μόλις 50 ημερών) κυβέρνηση, στέλνει σήματα πως θέλει να επιδιώξει την ανάκτηση της Αυτοδιάθεσης της Χώρας.

Το κακό είναι πως, ταυτόχρονα, τα αναιρεί η πρακτική της, που διεκδικεί την Αυτοδιάθεση και την Ανεξαρτησία μας, ζητώντας να τής αποδοθούν μέσα από κανόνες και διαδικασίες αυτών που τις κατέχουν ως εγγύηση πληρωμής των, ενώ είναι ιστορικό Αξίωμα (δηλαδή διαπίστωση χιλιάδων χρόνων διεθνικών συμπεριφορών, ανά την Υφήλιο) πως η Αυτοδιάθεση και η Εθνική Ανεξαρτησία, ποτέ δεν παραχωρούνται, αλλά πάντοτε κατακτώνται από αυτούς που την παρακρατούν.

Και το μήνυμα της σημερινής επετείου του απελευθερωτικού αγώνα του 1821, είναι ξεκάθαρο: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ.

Όλα τα άλλα (μεταξύ των οποίων και η οικονομική ευμάρεια) έπονται, διότι εξαρτώνται από την ύπαρξη αυτού!

Αυτή η (αδιαμφισβήτητη) Αλήθεια, καθιστά το ζητούμενο της ανάκτησης της Αυτοδιάθεσής μας (δηλαδή τη δραπέτευσή μας από τα Μνημόνια) την ΠΛΈΟΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΉ ΛΎΣΗ στο οικονομικό μας πρόβλημα.

Όλα τα άλλα είναι για τον αποπροσανατολισμό μας και τη συνέχιση της υποδούλωσής μας …..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *