Μάρκεβιτς: «Μπορούμε τον τίτλο»

Ο Μίρον Μάρκεβιτς τόνισε πως η Ντνίπρο μπορεί να κατακτήσει το Europa League στον τελικό με τη Σεβίλλη στη Βαρσοβία. Ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για την πρόκριση επί της Νάπολι στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που είχε η ομάδα του, κόντρα στους «παρτενοπέι».
Αρχικά, ο Μάρκεβιτς τόνισε: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει, τα συναισθήματα είναι πολλά, όμως σιγά-σιγά θα ηρεμήσουμε και θα το καταλάβουμε! Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι πολύ μόλις είδαν την κλήρωση, μας είχαν ξεγραμμένους, γιατί η Νάπολι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα».
Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Ουκρανών υπογράμμισε: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, αλλά υπάρχει και ένας τελικός, όπου είναι κάτι ακόμα καλύτερο. Θα υπάρξουν και πάλι… απαισιόδοξοι που θα πουν πως δε μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, όμως εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ξέρουμε πως έχουμε μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσουμε, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ καλά ενόψει του τελικού με την Σεβίλλη».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *