Αρωμα γυναίκας για τον δήμο Νεμέας;

Σύμφωνα με τον diogenis press
πριν από μερικές ημέρες στο Άργος έγινε ένας μυστικός δείπνος που είχε άρωμα γυναίκας…

Σε ταβέρνα της πόλης του Άργους λοιπόν, συναντήθηκαν 11 άνθρωποι από την Νεμέα που κάλυπταν όλο το κοινωνικό φάσμα. Ανάμεσα τους και….
δημοτικοί σύμβουλοι για να συζητήσουν τα δημοτικά πράγματα της Νεμέας.
Η συζήτηση κράτησε αρκετές ώρες και κατέληξε σε προτάσεις.
Η πρόταση που κυριάρχησε ήταν να τεθεί επικεφαλής ανεξάρτητου και πολυκομματικού ψηφοδελτίου μία πολύ γνωστή και ικανή γυναίκα της Νεμέας με θητεία στην αυτοδιοίκηση.
Η γυναίκα αυτή που χαίρει εκτίμησης πέρα από τον πολιτικό της χώρο έχει όλα τα στοιχεία όπως είπαν οι συνδαιτυμόνες να κερδίσει τον δήμαρχο Βαγγέλη Ανδριανάκο, αλλά και να δουλέψει συλλογικά για το καλό του δήμου.
Ακούσθηκαν και προτάσεις για πρώην δημάρχους αλλά και για νυν συμβούλους οι οποίες άλλες θεωρήθηκαν παρωχημένες και άλλες ανώριμες και έτσι απορρίφθηκαν..!
Συμφωνήθηκε να μεταφέρει την πρόταση στην γυναίκα ένας δημοτικός σύμβουλος αλλά και να επαναληφθεί σύντομα το γεύμα αυτό με την προσθήκη και άλλων κοινωνικών παραγόντων της περιοχής της Νεμέας.
Ειδική μνεία έγινε στην βραδιά για την στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος της ΕΑΣ Γιώργος Γεωργούσης, ο οποίος δεν είχε κληθεί στον μυστικό αυτό δείπνο.

Οι πληροφορίες της Αράχνης είναι πως έχουν γίνει πράγματι κάποιες συζητήσεις αλλά για να μην ξεθυμάνει… το άρωμα της συγκεκριμένης κυρίας πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα άμεσα.
Εξάλλου είναι πολύ πιθανό να την έχουν χρησιμοποιήσει κάποιοι για προσωπικές φιλοδοξίες…
http://araxni74.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *