ΒΡΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ;

Το μασάζ ορισμένων σημείων του σώματος είναι μια παλιά θεραπεία της Ανατολής στην οποία οι άνθρωποι έχουν ασκηθεί για χιλιάδες χρόνια.
Το σώμα μας έχει 365 σημεία και 12 μεγάλους μεσημβρινούς, που όπως μπορείτε να
καταλάβετε είναι οι ακριβείς αριθμοί των ημερών και των μηνών ενός έτους.Αυτά τα σημεία μπορούν να θεραπεύσουν με πιεσοθεραπεία, πίεση με το δάκτυλο σε ορισμένα σημεία, με βάση την διδασκαλία σχετικά με τους μεσημβρινούς και τα κανάλια που συνδέονται με αντίστοιχα όργανα του σώματος.
Στην κινεζική ιατρική το ανθρώπινο σώμα θεωρείται ως ενεργειακό σύστημα, και το μασάζ στα σημεία επηρεάζει τη ροή της ενέργειας και τη λειτουργία του κάθε οργάνου.
Κινητοποιόντας το σημείο Zu San Li θεραπεύετε και αναζωογονείτε το σώμα σας, και προλαμβάνεται την γήρανση. Για τους Κινέζους, είναι «το σημείο της μακροζωίας», και οι Ιάπωνες το αποκαλούν «το σημείο των εκατό ασθενειών.”
Σύμφωνα με έναν παλιό ιαπωνικό μύθο, ένας άνθρωπος ήταν αρκετά τυχερός ώστε να λάβει μία ανεκτίμητη γνώση από τον πατέρα του. Ο πατέρας του τον δίδαξε το σημείο της μακροβιότητας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του πατέρα του, ο νεαρός άνδρας έκανε μασάζ αυτό το σημείο τακτικά και έζησε αρκετά για να δει τη γέννηση και το θάνατο αρκετών αυτοκρατόρων.Πού βρίσκεται το μαγικό σημείο Zu San Li στο σώμα μας;…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *