Τελευταία Νέα

Επικίνδυνες παγίδες στις Εργατικές Κατοικίες Σητείας

Αγανακτισμένοι είναι οι δικαιούχοι των Εργατικών Κατοικιών Σητείας με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό ενός…

11χρονου κοριτσιού που έπεσε σε φρεάτιο την ώρα που έπαιζε έξω από τις κατοικίες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά (δείτε εδώ).
Όπως κατήγγειλε στο ΣΚΑΙ Κρήτης η κ. Μαρία Λάζου, δικαιούχος στις Εργατικές Κατοικίες, τα σπίτια παραδόθηκαν μισοτελειωμένα τον περασμένο Μάρτιο, γεγονός που έχει προκαλέσει και άλλα περιστατικά τραυματισμών παιδιών αλλά και ενήλικων ανθρώπων.
Σύμφωνα με την κ. Λάζου οι γονείς του κοριτσιού έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον τραυματισμό της κόρης τους. Η 11χρονη αυτές τις μέρες βρίσκεται στο σπίτι της και παρακολουθείται από τους γιατρούς. Σύμφωνα με την κ. Λάζου, έχει παρουσιάσει φλεγμονή και αιμάτωμα με αποτέλεσμα να χάνει τα μαθήματα της στο σχολείο.
Στις Εργατικές Κατοικίες Σητείας υπάρχουν πολλά επικίνδυνα σημεία – και αυτό οφείλεται στο ότι το έργο παραδόθηκε μισοτελειωμένο, όπως καταγγέλλει η κ. Λάζου – που εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για μικρούς και μεγάλους. Δικαστικά όμως έχουν κινηθεί και οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών προκειμένου να υπάρξει λύση στο μισοτελειωμένο συγκρότημα αλλά και για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *