Αγωνία Βενιζέλου για ΓΑΠ

Ενδέχεται να προβεί σε διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού στην περίπτωση που δημιουργήσει πρόβλημα στην ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης

Αγωνία υπάρχει στο επιτελείο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλου, για τη στάση που θα κρατήσει στην ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην συγκυβέρνηση ο Γ. Παπανδρέου.
Ορισμένοι εκ των συνεργατών του εκφράζουν φόβους ότι δεν αποκλείεται ο τέως πρωθυπουργός να «τολμήσει» να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να σπάσει κάθε δεσμό με τον διάδοχό του.
Λένε συγκεκριμένα, ότι θα είναι μάλλον απίθανο να καταψηφίσει την συγκυβέρνηση, αλλά δεν αποκλείουν να επιλέξει την αποχή απ’ την ψηφοφορία. Ακόμα κι αυτό αν συμβεί, θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους Σαμαρά και (κυρίως) Βενιζέλο.
Το Newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει, πως έχει πραγματοποιηθεί ειδική συζήτηση στο στενό επιτελείο του Βενιζέλου ακριβώς για το ζήτημα αυτό.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προτάθηκε κι έγινε δεκτό, ότι σε οποιαδήποτε διαφοροποίηση του Γιώργου, όποια μορφή κι αν λάβει, η απάντηση θα είναι η διαγραφή.
Γνωρίζουμε, ότι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συνεργάτης του αρχηγού, έκανε βολιδοσκόπηση σε στενό συνεργάτη του ΓΑΠ προσπαθώντας να διερευνήσει τις προθέσεις του. Αλλά δεν διαφωτίστηκε…
Απ’ την άλλη, αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Βενιζέλος φοβάται ακόμα ορισμένες εκπλήξεις αρνητικές από άλλα στελέχη και βουλευτές, είτε προσκείμενους στο Γ. Παπανδρέου είτε αποστασιοποιημένους απ’ τον ίδιο.
Όχι καταψήφιση της κυβέρνησης, αλλά κάποιας μορφής «κίνηση» πριν από την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.
«Κίνηση» που θα προξενήσει σοβαρά προβλήματα στο έτσι κι αλλιώς κλυδωνιζόμενο σκάφος του ΠΑΣΟΚ.
«Κάτι» αναμένεται…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *