”Η Ελλάδα καίγεται και οι πολιτικοί της χτενίζονται”

Οι ‘Ελληνες που ζούμε μακριά από την Ελλάδα, έχουμε βαρεθεί και σιχαθεί:
– Την προκλητική υποκρισία των κ.κ. Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά. ‘Ολοι τους γνώριζαν ότι οι γύρω τους, οι κομματικά δικοί τους, έκλεβαν τον ιδρώτα του ‘Ελληνα. Γνώριζαν ότι στα κόμματά τους έμπαινε βρώμικο ”μαύρο χρήμα”. ‘Αρα είναι -έμμεσα- και αυτοί συνυπεύθυνοι, είτε ως πρωθυπουργοί, είτε ως υπουργοί…

– Την διαφθορά των πολιτικών και των κομμάτων τους, που κατάστρεψαν την πατρίδα μας και την ρεζιλεύουν παγκόσμια.
– Την προκλητική ατιμωρησία των -υπεράνω του νόμου- διεφθαρμένων πολιτικών, κλεφτών, μιζοληπτών και μη.
– Την μετατροπή και της ελληνικής Δικαιοσύνης σε κομματικό ”μπορντέλο”.
– Την (υπεράνω νόμων και με Σύνταγμα στα μέτρα της) πολιτικό-κομματική χούντα που κυβερνά απολυταρχικά την πατρίδα μας, χωρίς να δίνει λογαριασμό ή να τιμωρείται γιά τα αίσχη και τις κλεψιές, τα τελευταία -ειδικά- 20 χρόνια. Πολιτικοί υπεράνω νόμων, ΜΟΝΟ σε απολυταρχικά καθεστώτα υπάρχουν.
– Την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ στην Ελλάδα γιά ότι έχει σχέση με τον Απόδημο Ελληνισμό. Αλλά και την παραπληροφόρηση γιά ότι έχει σχέση με τις επισκέψεις πρωθυπουργών, υπουργών στις ΗΠΑ: Δεν μπορεί το ελάχιστο, πάντα και δημοσιογραφικά ανεύθυνα, να παρουσιάζεται ως μέγιστο, ως ”μεγάλη επιτυχία” στα ΜΜΕ της Ελλάδας. Δηλαδή, τόσο πολύ, μα τόσο πολύ ευτελίστηκε και η δημοσιογραφία γιά ”μιά χούφτα ευρό”;
– Την εντυπωσιακή ανευθυνότητα του ελληνικού λαού, που έχει εθιστεί στην διαφθορά και την συντηρεί καθημερινά, με νοοτροπίες ωχαδελφισμού, αρνούμενος να πληρώνει ακόμα και φόρους.
Η πατρίδα μας δεν καταστράφηκε τυχαία. Δεν μπορεί οι πολιτικοί που την κατάστρεψαν, άμεσα ή έμμεσα ως μέλη των κυβερνήσεών τους, να λένε, χωρίς ντροπή, ακόμα, ότι ”θα φιάξουν την Ελλάδα”. Δεν είναι δυνατόν, οι καταστροφείς να μετατραπούν και σε σωτήρες. Δεν μπορούμε να τους δεχτούμε ως ”καθαρούς”, επειδή δεν είναι.
Αν ήταν έντιμοι, πρωθυπουργός και αρχηγοί κομμάτων, αν ήταν πατριώτες, δεν θα μιλούσαν γιά ”κάθαρση”, ούτε θα έστηναν φτηνές ”θεατρικές παραστάσεις” προανακριτικών στην Βουλή, εξαπατώντας πάλι τον ελληνικό λαό.
Αν ήταν έντιμοι, πρωθυπουργός και αρχηγοί κομμάτων, αν ήταν πατριώτες, θα ζητούσαν από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να ορίσει ανεξάρτητους και αδέκαστους εισαγγελείς και δικαστές, να καθαρίσουν μιά γιά πάντα την σαβούρα-σαπίλα των χιλιάδων κλεφτών-διεφθαρμένων πολιτικών και κρατικοδίαιτων λαμόγιων, που έχουν διεύθυνση: Τα κεντρικά γραφεία των Κομμάτων τους ή την ”Βουλή της Siemens” στο Σύνταγμα, που βρωμίζουν την Ελλάδα και την υποτιθέμενη Δημοκρατία της (και με τις κρατικές χορηγίες). Και αν το Σύνταγμα δεν το ”επιτρέπει”, ας το αλλάξουν εδώ και τώρα, όπως το αλλάζουν γι’ αυτά που ”γουστάρουν” και τους συμφέρουν.
Αν ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας είχε αξιοπρέπεια, δεν θα άφηνε να διασύρεται η χώρα και η Δημοκρατία, ούτε θ’ ανεχόταν να παίζει τον ρόλο του κομπάρσου.
Ο Ντε Γκολ είχε πει: ”Οι πολιτικοί ασχολούνται με την επανεκλογή τους. Οι ηγέτες ασχολούνται με το αύριο και τις επόμενες γενιές”. Και η πατρίδα μας έχει στρατιές νεόπλουτων τυχοδιωκτών πολιτικών, ΜΟΝΟ.
Και ως απόδημος Ελληνισμός, που όπου και να ζούμε η Ελλάδα μας πληγώνει, δεν ανεχόμαστε άλλο, διεφθαρμένοι και ανίκανοι, ελεεινά ευθυνόφοβοι, νάνοι-πολιτικοί, να ρεζιλεύουν, να διασύρουν τον Ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης, να ευτελίζουν την μάνα μας Ελλάδα… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… Γνωρίζουμε πολύ καλά, άσχετα τι λένε οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ”ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ” τα επόμενα 20, το ελάχιστο, χρόνια. (Αν ίσαμε τότε, δεν έχει συρρικνωθεί κι εδαφικά).
Και στεναχωριόμαστε στις ΗΠΑ όταν διαπιστώνουμε ότι οι Αμερικανοί -κάθε μορφής- ηγέτες, ανεπίσημα αλλά ουσιαστικά, θεωρούν τους ‘Ελληνες πρωθυπουργούς, υπουργούς, πολιτικούς, ως γραφικούς ”κλόουν”, τα τελευταία ειδικά 20 χρόνια.
‘Οτι δημοσιεύει το ”Καλάμι” γιά τον κ. Παπανδρέου τώρα (ή γιά τον κ. Καραμανλή παλαιότερα) είναι τα ”ευχάριστα”, τα ελάχιστα. Τα δυσάρεστα, όλα αυτά τα χρόνια, όπως -παράδειγμα- και γιά τις ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓOY, ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ή επισκέψεις σε νυχτερινά κέντρα ”ΣτριπΤιζ”, ούτε καν τ’ αγγίζει ή θα τ΄αγγίξει στο μέλλον… Τα ”χτυπήματα κάτω από την ζώνη” είναι προνόμιο των πολιτικών και των δουλοπρεπών ”ανθρώπων” τους στα ΜΜΕ της Ελλάδας…
Γ. Λυκ. (στα ελληνικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ από τα τέλη 1976. Σημ.: Ουδέποτε ζήτησα ένα δολάριο, χορηγία, διαφήμιση, ρουσφέτι κλπ, από κυβέρνηση ή πολιτικούς στην Ελλάδα)… 19 Σεπτ. ’10

Αφού δεν ασχολούνται οι διεφθαρμένοι της Βουλής, ένας εισαγγελέας στην Ελλάδα, δεν υπάρχει;
Περίπου 75 εκατομ. δολ. έχει στοιχίσει στον ‘Ελληνα φορολογούμενο ίσαμε σήμερα, το ”Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού” (ΣΑΕ), από τότε που ιδρύθηκε, στα 1995. Τα χρήματα, δαπανήθηκαν γιά ”συνέδρια”, ”συνεδριάσεις”, εξαγγελίες, δελτία τύπου, ταξίδια, γραφεία ανενεργά -με αργόσχολους- σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στις περιφέρειες. Τυπικά το ΣΑΕ εκπροσωπεί ένα ποσοστό 4-5% των Απόδημων. Ουσιαστικά ούτε 0.01%. ‘Εργο κανένα. Προσφορά μηδέν. Οι Απόδημοι ‘Ελληνες δεν ασχολούνται με την κρατικοδίαιτη οργάνωση-μαϊμού που λέγεται ΣΑΕ. Μόνο ολίγοι ‘Ελληνες πολιτικοί, γιά δικούς τους λόγους. ‘Ισαμε σήμερα, η Βουλή των Ελλήνων, δεν έχει ασχοληθεί με τα κονδύλια γιά το ΣΑΕ: Με τι δικαιολογητικά δίνονται, πως και που ξοδεύονται, τι ”έργο” παράγεται κ.ά. Οι της μόνιμης Διακομματικής Επιτροπής Απόδημων της Βουλής δεν ασχολούνται με αυτό το διαχρονικό σκάνδαλο. Σε ολόκληρη Ελλάδα, δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας ”αδιάφθορος” ν’ ασχοληθεί; Τόσο μεγάλη είναι η σήψη στην πατρίδα; Και το ζήτημα μας αφορά άμεσα, επειδή οι σπατάλες-κομπίνες-αρπαχτές γίνονται στο όνομα το δικό μας, των Απόδημων. (Λέτε ν’ αληθεύουν οι ”έντονες φήμες” ότι πολιτικοί παίρνουν ”μίζες” από τα κονδύλια γιά το ΣΑΕ;… Χώρια τα ”ταξιδάκια” τους, γιά να συμμετέχουν στις ”συνεδριάσεις” του)

Παρελάσεις (τα ίδια λάθη): Οι παρελάσεις στις παροικίες μας, γιά την 25η Μαρτίου, συνηθίζεται να γίνονται σε διαφορετικές ημερομηνίες, ανάλογα με τις επιθυμίες της εκκλησίας ή τον…κακό μας τον καιρό. Λογικά, οι παρελάσεις γιά την εθνική μας επέτειο πρέπει να γίνονται την πλησιέστερη με την 25η Μαρτίου Κυριακή, σε όλες τις παροικίες μας, ταυτόχρονα. ‘Ετσι το μήνυμα στα παιδιά μας και στους Αμερικανούς συμπολίτες μας, είναι δυνατό. ‘Οταν η μία Ομοσπονδία σε μιά Πολιτεία κάνει παρέλαση 27 Μαρτίου, η άλλη 20 Μαρτίου, η άλλη 3 Απριλίου κλπ (γιά τον ίδιο σκοπό), απλούστατα δείχνουμε ασοβάρευτοι και αυτό που είμαστε: Πολυδιασπασμένοι. Αισθητή και η έλλειψη τριτοβάθμιας Οργάνωσης (Συνομοσπονδίας) γιά τον συντονισμό. Η τυπική ύπαρξη του ”Ελληνοαμερικάνικου Εθνικού Συμβούλιου” δεν υπολογίζεται, επειδή είναι ανενεργή οργάνωση τυχοδιωκτών. Η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης αποφάσισε, γιά τον επόμενο χρόνο, να γίνει η παρέλαση στις 27 Μαρτίου, αλλά ζήτησε από την Ομοσπονδία Φιλαδέλφειας να μην κάνει κι αυτή την παρέλαση την ίδια ημέρα. Η πράξη είναι ανεύθυνη. ‘Οπως και η αποδοχή από την Ομοσπονδία Φιλαδέλφειας του αιτήματος, ν’ αλλάξει ημερομηνία. O ζημιογόνος διαχωριστικός τοπικισμός, με νοοτροπίες γκέττο αλα Αστόρια (που μας διάλυσε), κάποτε πρέπει να σταματήσει. Μαζί και η ενασχόληση των ημιδιαλυμένων Ομοσπονδιών μας, αποκλειστικά και μόνο με μιά παρέλαση τον χρόνο.

Τουρισμός, Ομογένεια και ”όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…”: Παλαιότερα, είχαμε τις ”κινητοποιήσεις” στα…ελληνικά ΜΜΕ γιά το ”Μακεδονικό” (αρχές δεκαετίας 1990 και Νοέμβρη 2004, όταν ο Μπους αναγνώρισε τα Σκόπια ως ”Μακεδονία”). Τώρα έχουμε τις κινητοπoιήσεις γιά τον…τουρισμό, πάλι απευθυνόμενοι ως Ομογένεια και ΜΜΕ Ομογένειας, στα…ΜΜΕ Αθήνας ή στους…’Ελληνες στην Αμερική να πάνε στην…Ελλάδα! Είναι και προσβλητικό, υποτιμητικό της νοημοσύνης, ‘Ελληνες να καλούν…’Ελληνες να πάνε στην Ελλάδα. Δηλαδή, οι καλούντες είναι περισσότερο…’Ελληνες; Σε λίγο, κάτι άλλο θα βρούμε γιά να ”προβάλουμε” την Ελλάδα. Δηλαδή, ουσία μηδέν, όπως πάντα και ”δουλειές του ποδαριού”. Το ”Κ” έκανε το αυτονόητο, αυτό δηλαδή που υποστηρίζει γιά χρόνια: Πολύ πριν ξεκινήσουν οι ”εκστρατείες”, που στόχο είχαν την προβολή τους στα… αθηναϊκά ΜΜΕ, κάλεσε τον Ελληνισμό ΗΠΑ και τις Οργανώσεις του, αρχές του χρόνου 2010, να παρακινήσουν τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ συμπολίτες μας να πάνε στην Ελλάδα, επειδή εκεί βρίσκεται και η ΟΥΣΙΑ. Δεν κάλεσε τους…’Ελληνες στις ΗΠΑ, να πάνε στην Ελλάδα. Και η πολιτική αυτή συνεχίζεται σταθερά, όχι μόνο από το ”Κ”, αλλά και από Ελληνοαμερικανούς, που με καταχωρήσεις τους στο ”Κ”, κάνουν το ίδιο κάλεσμα. Φυσικά, το ”Κ” δεν ζήτησε, ούτε επεδίωξε ”αναγνώριση” γιά την εργασία του αυτή από κανέναν, πόσο μάλιστα από ΜΜΕ στην Ελλάδα ή φορείς κρατικούς και μη. Αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα, η λύση είναι μονόδρομος: Προβάλουμε την Ελλάδα στους συμπολίτες μας (όχι στους ‘Ελληνες) στις χώρες που ζούμε. Και αν η κάθε προσφορά στην πατρίδα, γίνεται γιά ”αναγνώριση” ή γιά οφέλη και με λάθος στόχο, τότε τα κίνητρα είναι πονηρά και η όποια προσφορά μηδενίζεται…

kalami.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙΠΗΔΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΝΗΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΚΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ …..ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΝΤΕΜΕΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ Η ΛΗΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ????!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *