ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

1)  ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Κανένα καλό δεν θα δούμε αν δεν διαφυλάξουμε την ενότητα του Έθνους. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες πρέπει να γίνουμε μια γροθιά. Το κράτος οφείλει με κάθε τρόπο να σφυρηλατήσει την ενότητα η οποία συνίσταται στην κοινή καταγωγή και
το κοινό πολιτισμό. Εθνική παιδεία, Δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ασφάλεια πρέπει να γίνουν πρωταρχικός στόχος του κράτους. Μόνο η εθνική ομοψυχία μπορεί να σώσει την πατρίδα. Όχι στην εθνοκτόνα διαίρεση. Ναι στην ενότητα.

2) ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Οι λαοί δεν μπορούν να πορευτούν χωρίς σκοπό. Σκοπός των Ελλήνων είναι η ενδυνάμωση του Έθνους και η ανάπτυξη του πολιτισμού μας. Πρέπει να αποκτήσουμε ισχύ οικονομική, στρατιωτική, ηθική, πληθυσμιακή και εκπαιδευτική. Στόχος μας η Ελλάδα να καταστεί πανίσχυρη υλικά και πνευματικά. Ένας ναός τέχνης και πολιτισμού προστατευμένος από ατσάλινους στρατιώτες. Τέτοιο όραμα διαθέτει ένα κόμμα που μάχεται για την πατρίδα.

3)  ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το έθνος κινδυνεύει από τα εχθρικά κράτη, την υπογεννητικότητα, την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού εξαιτίας του εποικισμού από αλλοφύλους, την τρομοκρατία ντόπια και εισαγομένη και τον ηθικό εκφυλισμό. Το κράτος οφείλει να λάβει επειγόντως σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των επικίνδυνων φαινομένων. Ενίσχυση των νέων ζευγαριών ώστε να τεκνοποιούν, απέλαση των λαθρομεταναστών και μέχρι αυτή να καταστεί εφικτή εκτοπισμός αυτών σε ακατοίκητους νήσους, θανατική ποινή για αποδεδειγμένα τρομοκράτες και καταπολέμηση των εκφυλιστικών ιδεών με την κατάλληλη διαφώτιση-διαπαιδαγώγηση.  Προς τούτο όλα τα μμε να υποχρεωθούν να αναμεταδίδουν εκπομπές διαφωτίσεως του λαού διότι αρκετό κακό έκαναν.

4) ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Νέο αυστηρό νομικό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Η αστυνομία πρέπει να αφεθεί ελεύθερη να κάνει την δουλειά της. Όχι στις ποινές χάδι. Επαναφορά θανατικής ποινής για σοβαρά εγκλήματα. Καμία διαδήλωση χωρίς άδεια της αρχής και υπευθύνους για την ασφάλεια της. Αλλαγή νόμου χρήσης όπλων από αστυνομικούς ως προς το αυστηρότερο. Ιδιώνυμα όλα τα αδικήματα κατά αστυνομικών διότι στρέφονται κατά του κράτους και υπονομεύουν την ασφάλεια των πολιτών.

5) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η οικονομική ανάπτυξη θα επιτευχθεί με τον χειρισμό των οικονομικών του κράτους από ειδήμονες τεχνοκράτες και την εφαρμογή μιας σταθερής αναπτυξιακής πολιτικής που θα δίνει κίνητρα στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τους δημιουργικούς ανθρώπους. Πάση θυσία η χώρα πρέπει να παράγει ώστε να έχει αυτάρκεια στα βασικά αγαθά και την δυνατότητα άμυνας.

Πίνδαρος Μακεδών
 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *