Κώστας Καραμανλής: Να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία

Για μια Παράταξη, την Κεντροδεξιά, το dna της οποίας παραμένει βαθιά καραμανλικό, με αξιακό κώδικο και ηθικό πρότυπο τις διδαχές του….

Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, προφανώς και η σημερινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, στην τελική ευθεία των εκλογών της Κυριακής, έχει ηχηρό αποτύπωμα και σημασία.

Ο πρώην πρωθυπουργός, και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δέχεται από το πρωί ευχές για την ονομαστική εορτή του, και εκ των πραγμάτων το κεντρικό ζήτημα το οποίο κυριαρχεί στις συζητήσεις, είναι η αναμέτρηση της Κυριακής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο ίδιος λοιπόν επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης της προσπάθειας της Παράταξης, όπως άλλωστε έχει κάνει και σε άλλες, οριακές και κρίσιμες στιγμές.

“Να στηρίξουμε την Παράταξη. Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα”, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Κώστας Καραμανλής, στην ανταλλαγή απόψεων που έχει από το πρωί με στελέχη της Κεντροδεξιάς, με αφορμή τη σημερινή ονομαστική εορτή του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *