Οταν ο βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός αποκαλούσε «λακέδες» τα στελέχη του ΚΚΕ και προειδοποιούσε για την εξαφάνιση τους από το Πέραμα [βίντεο]

Μια νέα διάσταση δίνει η ιστοσελίδα left στην επίθεση που σημειώθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών…

του ΚΚΕ στη Ζώνη του Περάματος, καθώς δημοσιεύθηκε βίντεο στο οποίο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός αποκαλεί «λακέδες» τα στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ και προειδοποιεί για την εξαφάνιση τους.

Στο βίντεο, οι βουλευτές της Χ.Α. Λαγός και Παναγιώταρος, συνομιλούν με εργαζόμενους στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος και κατηγορούν το ΚΚΕ για την στάση του όσον αφορά τους εφοπλιστές και τους εργοδότες.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το περιεχόμενο των ομιλιών, καθώς ένας εργαζόμενος μιλώντας στον Γιάννη Λαγό αναφέρει: «Εάν καλέσουμε τη Χρυσή Αυγή να έρθει στο συνδικάτο Μετάλλου στον Πειραιά, θα πάμε στην φωλιά του κούκου, να τους ξεριζώσουμε θα είστε μέσα;» με τον κ. Λαγό να απαντά «εμείς θα είμαστε».

Μετά την συζήτηση με τους εργαζόμενους, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε το ΚΚΕ και τόνισε πως θα «εξαφανιστούν» τα μέλη του από τη Ζώνη του Περάματος λέγοντας: «Η Ζώνη θα κινηθεί, τα καράβια θα ξαναέρθουν πίσω και οι λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΕΚ οι οποίοι καπηλεύονται την κατάσταση, θα εξαφανιστούν από εδώ μέσα».

Το βίντεο, έχει αναρτηθεί στο youtube τον Αύγουστο του 2013.

Left.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *