Τελευταία Νέα

Πυρ και μανία το ΠΑΣΟΚ με το «σνομπάρισμα» από τον Αλέξη Τσίπρα

Αιχμηρό το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει σε ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, στην «ώρα του
πρωθυπουργού». «Αρνείται να απαντήσει για το μείζον ζήτημα που απασχολεί τον ελληνικό λαό», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

«Ο κ. Τσίπρας για την πρώτη του εμφάνιση στην “ώρα του πρωθυπουργού” την Παρασκευή, επέλεξε να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του κ. Θεοδωράκη (Προέδρου του Ποταμιού) για την παιδεία και του κ. Νικολόπουλου (ΑΝΕΛ) για τη διαπλοκή» αναφέρεται και ακολούθως: «Επέλεξε δηλαδή να απαντήσει σε μια και μόνο ερώτηση της αντιπολίτευσης για θέμα που συζητείται ούτως ή άλλως εκτενώς στην Βουλή την ίδια ημέρα με αφορμή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το οποίο μπορούν να μιλήσουν ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων».

«Αυτό σημαίνει ότι αρνείται να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, δηλαδή για το μείζον ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες και τη δημόσια συζήτηση», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *