Ο Τύπος του Σαββάτου

Το νέο πακέτο των οικονομικών μέτρων συνολικού ύψους 26 δισ. ευρώ και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν σε κόμματα, συνδικάτα και αγορές, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στον Σαββατιάτικο Τύπο.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “ΣΑΡΩΝΟΥΝ τα νέα μέτρα!… “Στο σφυρί” η κρατική περιουσία, λιμάνια, μαρίνες, αεροδρόμια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κ.α.”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “Περικοπές μισθών στο δημόσιο και….
μερική απασχόληση. Μειώνονται κατά 10% οι συμβασιούχοι. Κόβονται φοροαπαλλαγές. Καταργήσεις αστυνομικών τμημάτων κ.α.”.

ΑΥΡΙΑΝΗ: “ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τα ελληνικά ομόλογα και οι μετοχές”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “Εκαψαν και τα σκουπίδια μας, όπως αποκαλούνται στην αργκό των διεθνών χρηματιστηρίων τα ομόλογά μας, οι πειρατικοί κολοσοί του παγκόσμιου κεφαλαίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φραστικού μαραθώνιου της φούσκας και της κοροϊδίας του Παπανδρέου ενώπιον των βουλευτών του τους οποίους μάντρωσε στην Ιπποκράτους με επικοινωνιακό στόχο να εμφανιστεί ως κραταιός επιτηρητής της ΚΟ όσο και του κομματικού μηχανισμού”.

Δημοκρατία: “ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ για τον … γκρεμό”.

Η εφημερίδα τονίζει “Μέτρα – σοκ (23 + 3 δισ.) αλλά θα τα μάθουμε μετά το Πάσχα. Αρον- άρον εκποίηση κρατικής περιουσίας και άγρια επίθεση στη μεσαία τάξη με κατάργηση φοροαπαλλαγών και κοινωνικών επιδομάτων”.

ΕΘΝΟΣ: “ΦΥΓΗ ΕΜΠΡΟΣ με κύμα αποκρατικοποιήσεων. Γ. Παπανδρέου: “όχι” σε εκλογές – σκληρό μνημόνιο τετραετίας”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “Αποκλείοντας το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός παρουσίασε χθες ένα σκληρό πακέτο μέτρων για την ερχόμενη τετραετία. Πρόκειται για φυγή προς τα εμπρός με μοχλό ιδιωτικοποίησης μεγάλων οργανισμών, όπως ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ”.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΑΜΠΙΡ ΣΟΡΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, “Ηρθε στη χώρα μας για να πάρει τα ασημικά και τη γη μας. Και το χειρότερο: Τον στηρίζει ο Giorgos και κορυφαίοι Ελληνες επιχειρηματί娔.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “Παπουτσής, Ρέππας, Μπιρμπίλη, Κατσέλη και Ξενογιαννακοπούλου διαφωνούν με την πώληση της ΔΕΗ και το είπαν ανοιχτά στο Γιώργο. Επιφυλάξεις υπουργών και για την ΕΥΔΑΠ”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: “ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ Η Ελλάδα μετά το αποκλειστικώς εισπρακτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης”.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι “Το πλέον φιλόδοξο σχέδιο για άντληση 26 δισ. ευρώ από φόρους και δαπάνες, καθώς και 50 δισ. ευρώ από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας προωθεί η κυβέρνηση, επιδιώκοντας τη μείωση του ελλείμματος στο 1% ή στα 3 δσ. ευρώ το 2015 και διατήρηση του δημόσιου χρέους στο 156,2% το 2014”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ για τα μάτια της τρόικας”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “Οι αποκρατικοποιήσεις του Παπανδρέου δεν πείθουν ούτε τους υπουργούς τους. Στο σφυρί ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΠΑΠ, λιμάνια, τρένα, αεροδρόμια, Εγνατία Οδός και μερίδια σε Αγροτική Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Παρακαταθηκών και Δανείων. Αμφίβολη η υλοποίηση και το οικονομικό αποτέλεσμα χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι κοινωνικές παρενέργειες”.

ΕΣΤΙΑ: “Απεγοήτευσε ο Πρωθυπουργός”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “Το μεγάλο μειονέκτημα των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών είναι ότι μονίμως αγοράζουν χρόνο. Ολες περιγράφουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν και προαναγγέλουν τη λήψη τους για το μέλλον, ουδέποτε όμως τα εφαρμόζουν “εδώ και τώρα”.

Η ΑΥΓΗ: “Χρεωκοπία και κυνισμός”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, “Ο πρωθυπουργός ομολογεί τώρα ότι δεν ξέρει πότε θα βγει η οικονομία από την κρίση. Αφαίμαξη της κοινωνίας και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για 76 δισ. ευρώ μέχρι το 2015″. Διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών με περικοπές 16 δισ. ευρώ στις δημόσιες δαπάνες”.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: “ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ”

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “Σημαντικές περικοπές δικαιούχων που παίρνουν κοινωνικά επιδόματα θα επέλθουν μέχρι τον Ιούνιο, σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015. Ψαλίδι σε επιδόματα και φοροαπαλλαγές. Μείωση μισθών. Μερική απασχόληση και καταργήσεις ΔΕΚΟ. Στο σφυρί τα φιλέτα της κρατικής περιουσίας”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Σχέδιο 26 δισ. με θολό μήνυμα”.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “Φιλόδοξο ως προς το σκέλος των αποκρατικοποιήσεων αλλά ασαφές στο πεδίο του περιορισμού των δαπανών και της αύξησης των εσόδων είναι το μεσοπρόθεσμο σχέδιο των μέτρων ύψους 26 δισ. έως το 2015 που παρουσίασε χθες η κυβέρνηση”.

Η ΝΙΚΗ: ” Η Φουκουσίμα στο 7, η Ελλάδα στο 8. “Δεν αναδιαρθρώνουμε το χρέος, αναδιαρθρώνουμε τη χώρα”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “Οδικό Χάρτη αρέσκεται να ονομάζει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μόνο που ο “οδικός χάρτης” προϋποθέσει “εμπόλεμη ζώνη” και για τον υπουργό Οικονομικών τη μεγαλύτερη ζημιά προκαλούν τα “φίλια πυρά” που προέρχονται από το εσωτερικό του κόμματος και το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο παρουσιάστηκε το “σχέδιο εξόδου από την κρίση”.

Ο ΛΟΓΟΣ: “ΤΣΟΥΝΑΜΙ” μέτρων 26 δισ. ευρώ”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, “Στα 26 δισ. ευρώ φθάνει ο “λογαριασμός” που θα κληθούν να πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι την πενταετία 2011- 2015 για να επιτευχθούν οι στόχοι του μνημονίου και να δημιουργήσει η οικονομία πρωτογενή πλεονάσματα”.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ”, κόντρα στην ενίσχυση των μεγαλοεπιχειρηματιών”.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι “Επικίνδυνη η κυβέρνηση φέρνει ανείποτη τραγωδία για το λαό με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε χθες παρουσιάζοντας τους στόχους του “μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού προγράμματος” και αφορούν στην περίοδο 2011-2015″.

ΤΑ ΝΕΑ: “Πωλούνται ασημικά, σφάζονται νοικοκυριά. Ενταση στο Υπουργικό Συμβούλιο για τις αποκρατικοποιήσεις.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα σημειώνει ότι ” Μεγάλο πακέτο αποκρατικοποιήσεων και νέων περικοπών για χιλιάδες νοικοκυριά, που χάνουν κοινωνικά επιδόματα και φοροαπαλλαγές, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Σημαντικές μειώσεις προβλέπονται και στις επικουρικές. Το σχέδιο μερικής ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ προκάλεσε εντάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο”.

Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου: “Σταυρός μαρτυρίου από την τρόικα”.

Η εφημερίδα τονίζει: “Πληθαίνουν τα δείγματα επιδείνωσης των οικονομικών του κράτους, επιβεβαιώνοντας τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις των αναλυτών και το νόμο του Μέρφι: “Αν κάτι ενδέχεται να πάει στραβά θα πάει σίγουρα στραβά”. Οι ελεγκτές της τρόικας τραβούν τα μαλιά τους με όσα διαπίστωσαν στην τακτική επίσκεψή τους στη χώρα”.

PRESS time “Νέες μίζες για τα υποβρύχια”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, “Πρωταγωνιστής στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ζητούν τη διαγραφή του. Τρέμουν το πολιτικό κόστος. Φύλλο και φτερό τον έκανε το ΣΔΟΕ”.

Η ΑΞΙΑ: “Αποκρατικοποιήσεις για τα μάτια του κόσμου”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “Προς πώληση ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, λιμάνια, αεροδρόμια, καζίνο, ΔΕΠΑ. Δεν έπεισαν τις αγορές οι εξαγγελίες της κυβέρνησης. Αντίδραση με πτώση στο ΧΑ και εκτόξευση των spreads.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ: “Δέσμη μέτρων 26 δισ. ευρώ με “βαρίδι” τόκους 8,5 δισ.”.

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι “ΠΑΚΕΤΟ” μέτρων 26 δισ. ευρώ για την περίοδο 2011- 2015 προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής το οποίο παρουσιάστηκε χθες στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου”.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ” Ξεκινούν σαρωτικές αποκρατικοποιήσεις. Σχέδιο δραστικής μείωσης του κράτους έως το 2015″.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “Με το σλόγκαν “αναδιάρθρωση της χώρας- όχι του χρέους” ο πρωθυπουργός ζήτησε να στηρίξουν όλοι τον Οδικό Χάρτη 2012-2015 για έξοδο από την κρίση. Κούρεμα δεκαετίας σε μισθούς – δαπάνες”.

ΚΕΡΔΟΣ: “Παίρνουν σάρκα και οστά οι αποκρατικοποιήσεις. ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “Με ένα διευρυμένο κατά 3 δισ. ευρώ πακέτο μέτρων ανοίγει ο “λογαριασμός” της νέας επώδυνης δημοσιονομικής προσαρμογής, ύψους 26 δισ. ευρώ που περιλαμβάνει την είσοδο ιδιωτών στις ΔΕΚΟ, ριζικές ανατροπές στο δημόσιο και στα εργασιακά αλλά και πλήθος περικοπών σε επιδόματα, κοινωνικές παροχές και φοροαπαλλαγές”.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Υποδοχή του Οδικού Χάρτη με “βουτιά” των ομολόγων”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “Παρεμβάσεις συνολικού ύψους 76 δισ. περιέχει το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής για την περίοδο 2011-2015 που θα προέλθουν κατά 26 δισ. από την αύξηση των εσόδων και τη μείωση των δαπανών και κατά 50 δισ. από τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας”.

Ο Κόσμος του Επενδυτή: “ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ… ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ”.

Η εφημεριδα τονίζει: “Ο πρωθυπουργός παρουσίασε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο έναν “Οδικό Χάρτη” για τη χώρα μέχρι το 2015, ο οποίος στηρίζεται στο δημοσιονομικό νοικοκύρεμα, στην ανάπτυξη, στο αποτελεσματικό, κοινωνικό κράτος και στην εξυπηρέτηση του πολίτη”.

athina984.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Λιακόπουλος Δημοσθένης (Τηλε-Προφήτης)

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!
    ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ – ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:
    ===============================
    Βιβλίο 1ο:
    – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

    Βιβλίο 2ο:
    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤIΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!! Τι Μορφές έχουν! Πως να τους ξεχωρίσετε και…
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

    Βιβλίο 3ο:
    – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).
    Συγγραφέας: Λιακόπουλος Δ. Προλογίζει ο Γιώργης Πάλμος.

    Βιβλίο 4ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!! Ε ρε, κάτι γλέντια στα μπουζούκια… !!!
    Συγγραφέας: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

    Βιβλίο 5ο:
    – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
    Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

    Βιβλίο 6ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
    Συγγραφέας: Μαριάμ Ρεπούση.

    Βιβλίο 7ο:
    – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

    Βιβλίο 8ο:
    – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).
    Συγγραφέας: Άρης Πορτοσάλτε.
    Εκδόσεις: Αλαφούζος και ΣΙΑ Α.Ε.

    Βιβλίο 9ο:
    – MEGA Channel
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
    (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη! Προλογίζει ο Νίκος Ευαγγελάτος).

    Βiβλίο 10ο:
    – Η ΑΓΓΛΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Λόγοι κατάργησης της Αρχαίας Ελληνικής. Εισαγωγή στα greeklish, σταδιακή κατάργηση της Νεοελληνικής και θέσπιση της αγγλικής ως επισήμου γλώσσας!
    Προλογίζει η Θάλεια Δραγώνα. Συγγραφέας: Άννα Διαμαντοπούλου.

    Βιβλίο 11ο:
    – Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Είμαστε απόγονοι του ΑΥΝΑΝ και του ΙΜΠΡΑΗΜ πασσά!
    Προλογίζει ο Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος. Συγγραφέας: Θάνος Βερέμης. Σχολιαζει η Μαριάμ Ρεπούση!
    ————————–
    ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
    ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 800 ευρώ έξοδα αποστολής!).
    ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
    Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνήστε τώρα στο 2310521010 !!!
    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι η τελευταία εκπομπή!!!
    Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

    ================================
    Ο Πρωθυπουργός μας, ο 100% ΕΛΛΗΝΑΣ, Τζέφρυ ΑμερικανοΠολωνοΕβραίος Παπανδρέου
    στα σίδερα της Φυλακής!!
    ΔΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ:
    http://imgur.com/EWuZo
    ================================

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *