Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (14/9, 19:00GR) τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης στο τελευταίο τεστ πριν…

την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της και ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει πρόβα ενδεκάδας για τον αγώνα με τον Μανδραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.
Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, για πρώτη φορά, με όλη την ομάδα. Να θυμίσουμε πως ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, έπαιξε την περασμένη Δευτέρα με το Χαϊδάρι, μαζί με τους παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ομόνοια.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι: Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Κασβιρόπουλος, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Μούργκα, Πόποβιτς, Ράμα και Ντακόλ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παυλής και Θαναηλάκης, ο ανέτοιμος Καραγκιολίδης, ενώ από την παραπάνω λίστα απουσιάζει και το όνομα του Τσούπρου, που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *