Μια σεξομανής περιγράφει τις… εμπειρίες και τις δυσκολίες του εθισμού της!

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι είναι σεξομανής, αποφάσισε ανώνυμα να περιγράψει τις εμπειρίες της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας του
εθισμού της στο σεξ, στο αυστραλιανό περιοδικό «Gold Coast Bulletin».

Στην αφήγηση της περιγράφει καυτές ερωτικές νύχτες με τρεις διαφορετικούς άντρες, μέχρι και αυτοϊκανοποίηση με sex toys στο γραφείο. Μπορεί ορισμένοι να θεωρούν πως η συχνή διάθεση για σεξ δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, όμως μια γυναίκα που βίωσε τον εθισμό της σε αυτό αποκαλύπτει πόσο δραματικά άλλαξε τη ζωή της.

«Κάποτε έκανα σεξ με δύο άντρες σε μια νύχτα προτού συναντηθώ με τον άντρα που έβγαινα εκείνη την περίοδο. Έφτασα στο σημείο να βγαίνω με τρεις άντρες με το ίδιο όνομα, την ίδια περίοδο! Συναντιόμουν με άντρες μόνο για να κάνω σεξ. Δεν θα πηγαίναμε ούτε καν για δείπνο πρώτα. Δεν θέλεις να είσαι γεμάτος πριν τον “θρίαμβο” στο κρεβάτι. Βέβαια, δεν είναι τόσο κακό όταν είσαι σε σχέση γιατί πάντα έχεις κάποιον να ικανοποιείς τις ορέξεις σου. Δεν χρειάζεται μάλιστα να ανησυχείς μήπως κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα», σημείωσε στην ανώνυμη ομολογία της.

Το σεξ ήταν συνεχώς στο μυαλό της, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εργασίας της. Όταν χαλάρωνε λίγο η δουλειά, όπως αποκάλυψε, πήγαινε στην τουαλέτα του γραφείου για να ανακουφίσει τις ορέξεις της με τη χρήση δονητή.

Η ίδια, ως εθισμό στο σεξ περιγράφει οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα που θεωρείται ότι ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ορισμένοι επιστήμονες, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται  τέτοιου είδους εθισμός και πως οι «πάσχοντες» ψάχνουν απλά δικαιολογία για την έλλειψη αυτοσυγκράτησης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *