Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος γεννήθηκε δεξιός αλλά θα πεθάνει αριστερός

Επιστολή, με την οποία γνωστοποιεί ότι υποβάλει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος…

Τώρα πλέον ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος μπορεί να δώσει ολόκληρη την ψυχή του στον δήμο Αθηναίων και όχι τη μισή στον δήμο και την άλλη μισή στην Ν.Δ. Ας ελπίσουμε η Ν.Δ. να…
μην το πάρει κατάκαρδα.

Πλέον ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι πιο ανεξάρτητος από τον συνυποψήφιο του φιλελέ, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος δεν παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα. Γιατί ο Νικήτας Κακλαμάνης γεννήθηκε Ν.Δ. και θα πεθάνει Ν.Δ.

Με αυτή του την κίνηση ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τονίζει την ανάγκη της υπέρβασης των στενών κομματικών διαφορών και τους στείρους διαχωρισμούς σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους. Γιατί αν είσαι δεξιός σε ψηφίζουν μόνο δεξιοί, αν είσαι αριστερός σε ψηφίζουν μόνο αριστεροί, ενώ αν είσαι κεντρώος δεν σε ψηφίζει κανένας.

Όμως αν είσαι ένα τίποτα, όλο και κάποιος θα σε ψηφίσει. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι κύριοι τίποτα που στο παρελθόν κέρδισαν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Βέβαια αν η Ν.Δ. είχε μεγάλα ποσοστά, τότε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα συνέχιζε να είναι Ν.Δ. και να μην νοιώθει καμιά ανάγκη για υπέρβαση των στενών κομματικών διαφορών. Σήμερα όμως που τα ποσοστά της Ν.Δ. δεν βγάζουν, όχι δήμαρχο, αλλά ούτε κλητήρα, μια ανάγκη για υπέρβαση των στενών κομματικών διαφορών, όσο να ‘ναι, υπάρχει.

Έτσι, πλέον ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είναι Ν.Δ. Και ας γεννήθηκε Ν.Δ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεθάνει και Ν.Δ. Αν θες, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μπορεί να πεθάνει και κομμουνιστής. Αρκεί να τον ψηφίσεις.

Αυτή η κατάσταση φαίνεται να μπερδεύει τον αγνό Νεοδημοκράτη , αφού δεν ξέρει ποιον να ψηφίσει. Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που δεν είναι Ν.Δ. αλλά τον στηρίζει η Ν.Δ. ή τον Νικήτα Κακλαμάνη που είναι Ν.Δ. αλλά δεν τον στηρίζει η Ν.Δ.;

(Δύσκολοι καιροί για Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους.)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *