Δεν θα μειωθούν τελικά τα διόδια!

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν οι της κυβέρνησης. Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υφυπουργός Υποδομών-Μεταφορών κ. Γιάννης Μαγκριώτης, δεν είναι δυνατή η μείωση των διοδίων λόγω της μη επαναχρηματοδότησης των έργων από τις τράπεζες. Ο υφυπουργός συνέδεσε την τιμή των διοδίων με την…..
στάση των τραπεζών και την επιλογή τους να μην αναχρηματοδοτήσουν τα έργα.

Όπως εξήγησε «η κρίση οδηγεί τις τράπεζες – που είναι και ο βασικός χρηματοδότης των έργων, να σταματήσουν , γιατί θεωρούν ότι τα έργα δεν είναι βιώσιμα και ότι η Ελλάδα δεν θα πάει καλά και δεν θα μπορέσει να πληρώσει τα έργα». Αν κάνουμε καταγγελία για την σύμβαση του έργου από τις τράπεζες, ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει πολλά περισσότερα, αποζημιώσεις κτλ. και τα έργα δεν θα έχουν κίνητρο».

Η κοροϊδία συνεχίζεται καθώς , κύριος χρηματοδότης των έργων είναι εδώ χρόνια ο Έλληνας φορολογούμενος με τα ακριβά χαράτσια που πληρώνει για έργα στο εθνικό δίκτυο και όχι μόνο… και έργα δεν έχει δει. Αφήστε που οι ιθύνοντες είχαν πει ότι τα έργα αυτά είναι χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. Μας εμπαίζετε κ. Μαγκριώτη?

prionokordela

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *