Δίαιτα το καλοκαίρι

Ο Ιούνης μπήκε για τα καλά και πολλοί έχουν αρχίσει ή ήδη έχουν κάνει σχέδια για τις διακοπές τους. Σίγουρα, η οικονομική κρίση έχει σαν αποτέλεσμα αρκετοί να μη κάνουν τις διακοπές που ονειρεύονται και τελικά να την βγάλουν στο πατρικό, σε camping κλπ. 

 Όπως και να έχει, οι διακοπές είναι διακοπές. Σκοπός του σημερινού άρθρου είναι να δώσει μερικές συμβουλές στους φίλους αναγνώστες που είτε βρίσκονται σε δίαιτα και δε θέλουν να τη χαλάσουν είτε απλά δε θέλουν να επιστρέψουν με παραπανίσια κιλά ! Ας τις δούμε:

  • Αν έχετε διαιτολόγιο, επικοινωνήστε μαζί του και ζητήστε ένα νέο πρόγραμμα βασισμένο στις τροφές που θα έχετε διαθέσιμες στο τόπο των διακοπών σας.
  • Αν μείνετε σε ξενοδοχείο προσπαθήστε να αποφύγετε το πρωινό μπουφέ που είναι γεμάτος πειρασμούς και ετοιμάστε το πρωινό μόνος σας.
  • Προσπαθήστε να τρώτε χωρίς μεγάλα κενά ανάμεσα στα γεύματα
  • Οι διακοπές αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για άσκηση με τη μορφή παιχνιδιού! Κολυμπήστε, παίξτε ρακέτες, κάντε μεγάλους περίπατους και εξερευνήστε τη περιοχή! Γενικά, προσπαθήστε να είστε όσο πιο δραστήριοι γίνετε και ποιος ξέρει, ίσως να χάσετε και κιλά!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *