Ολονύχτιο πάρτι για την άνοδο

Σε πελάγη ευτυχία άπαντες στις Σέρρες, μετά την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Football League. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδας, πανηγύρισαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας, η οποία κατάφερε σε έναν δύσκολο όμιλο, στον οποίο έπαιρναν μέρος πέρα από τον Άρη και αρκετές ιστορικές ομάδες της Βορείου Ελλάδος, να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Όπως ήταν φυσικό κεντρικό πρόσωπο στους πανηγυρισμούς των «λιονταριών» ήταν ο αρχηγός Σάκης Γκόγκας, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, στην οποία σφραγίστηκε το εισιτήριο της ανόδου. Όπως έγινε γνωστό από τους ιθύνοντες της ομάδας, η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για γίνει την Παρασκευή 22 Μαΐου, στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών.

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού υπόσχεται εκπλήξεις για τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει να οργανώνει την εκδήλωση, στην οποία θα πανηγυρίσουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, τη μεγάλη τους επιτυχία.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *