Δολοφονία και όχι ατύχημα ο θάνατος του ηλικιωμένου στο Λασίθι

Ανατριχιαστική είναι η εξέλιξη που φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του νεκρού 77χρονου από το…

χωριό Κάτω Αμυγδάλους κοντά στη Νεάπολη Λασιθίου. Ο ηλικιωμένος που βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του που είχε παραδοθεί στις φλόγες λίγο πριν τις 7 σήμερα το πρωί, τελικά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του το πιθανότερο είναι να μην οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε εγκληματική ενέργεια.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε στο φως μετά τη μεταφορά της σωρού του αδικοχαμένου γέροντα στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή. Εκεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι φέρει εκτός από εγκαύματα και μώλωπες. Παράλληλα στο χώρο κοντά στο σπίτι βρέθηκε και το σκυλί του 77χρονου, το οποίο δεν κάηκε αλλά κάποιος το είχε σκοτώσει προκειμένου να μπορεί να πλησιάσει ανενόχλητος στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο 77χρονος να δέχτηκε επίθεση από ληστές, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να του αρπάξουν τα όποια χρήματα είχε στην κατοχή του, έβαλαν ακόμα και φωτιά στο μικρό σπίτι προκειμένου στη συνέχεια να σβήσουν τα ίχνη τους ενώ δε δίστασαν να χτυπήσουν και τον ηλικιωμένο. Βέβαια τώρα είναι πολύ δύσκολο να διαπιστωθεί τι λείπει και τι όχι από το εσωτερικό του σπιτιού αφού έχει καταστραφεί ολοσχερώς, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Όλα τούτα ωστόσο βρίσκονται τώρα στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών που αναζητούν τους δράστες του φονικού. Η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου έχει κινητοποιηθεί ενώ στην περιοχή σπεύδει και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μανόλης Παραβολιδάκης.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *