Αγγλικά εντατικά για ενήλικες: Μάθετε Αγγλικά σε ταχύρυθμα τμήματα.

Η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό εφόδιο και επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο. Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν, προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να εκμεταλλευτούν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.


Αντίθετα με ότι ίσως πιστεύουν κάποιοι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένας ενήλικος μπορεί να μάθει Αγγλικά ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ένα παιδί, καθώς διαθέτει κίνητρο, αυτοσυγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή Αγγλικών για ενήλικες είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να μάθει Αγγλικά ένας ενήλικος.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για Lower και Proficiency σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος.

Τι γίνεται όμως με όσους σπουδαστές δεν έχουν σταθερό ωράριο (ελεύθεροι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο); Τα τμήματα Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 14-16 μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 7-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower / Prelower – Lower). Τέλος, αν έχετε δώσει ξανά για Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 3 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Lower 1-2).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 7-9 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof.To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε βιβλιογραφία ειδικά γραμμένη για σπουδαστές με αυτά τα χαρακτηριστικά (ενήλικες χωρίς πρόσφατο Lower). Εάν κάποιος δεν βιάζεται τόσο, υπάρχει και το πρόγραμμα προετοιμασίας Prof 1+2 που ολοκληρώνεται σε 13-15 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση έως 7 Σεπτεμβρίου εξασφαλίζετε έκπτωση 30% στα δίδακτρα.
Για τους άνεργους σπουδαστές ισχύει ειδική έκπτωση 40%.

Αν είστε δύο, ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων  με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες για «Ξένες γλώσσες Αθήνα – Αγγλικά Αθήνα – Αγγλικά για ενήλικες στην Αθήνα – ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για ενήλικες – προσφορές για εκμάθηση Αγγλικών από ενήλικες – οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Αγγλικών από ενήλικες – Lower- Proficiency – Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr και στο www.eurodiastasi.blogspot.com

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-38.44.888, 210-6000.170,
210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *