Πιέστε αλλά μην καταστρέφεται ! ! !

Αναγνωστης 

Ειμαστε πολυ μικρη χωρα και αυτο ειναι καλο και κακο. απλα για οσους ονειρευονται επαναστασεις και ανατροπες ας το σκεφτουν καλυτερα. Σε περιπτωση που γινει κανενα μπαμ αυτοι που θα τη γλιτωσουν ειναι τα λαμογια, οι βολεμενοι και οι φραγκατοι που εχουν βγαλει τα λεφτα τους στο εξωτερικο. εμεις θα την πληρωσουμε. σκεφτειτε το λιγο ωριμα. πιεστε αλλα μην καταστρεφεται. η τρόικα τα……
λαμογια κυνηγα αλλα εχουμε κοτες πολιτικους και την πληρωνει και ο κοσμος. τα μετρα της τρόικα ηταν για να αναγκαστουν αυτοι που τα φαγαν να τα επιστρεψουν αλλα ο ΓΑΠ ειναι κοτα του κερατα και τα πληρωνουμε εμεις. ψυχραιμια παιδια και πιεση να πληρωσουν αυτοι που τα φαγαν. να γιαρτουνεται πολιτικους και επιχειρηματιες-λαμογια αλλα μεχρι εκει. αυτοι ειναι το μεγαλο προβλημα. αυτοι ειναι το κεφαλι που βρωμαει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δείξτε χαρακτήρααα… ;-]

    Δεν μας φταίει του καθενός το σπίτι-αμάξι-μαγαζί.
    Στα γραφεία των κομμάτων αμα έπεφτε μπογιάτιζμα (sic) δεν θα'ταν κακό. ;-] Και στη βουλή, για ανάμνηση.
    Αλλά έως εκεί!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ότι και να αναρτούν τα πασοκόσκυλα ήρθε η ώρα για πολύ ξύλο σε μερικούς…. Και δε θα βαράνε μόνο δυο τρεις αυτή τη φορά.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τα ΠΑΣΟΚόσκυλα σηκώνουν σωρηδόν αναρτήσεις σε όλα τα blogs άλλοτε τρομοκρατώντας για επεισόδια και συλλήψεις και άλλοτε παίζοντας τους προστάτες της καθημερινότητας ώστε να αποτρέψουν τους έλληνες πολίτες να πραγματώσουν την ανάγκη τους για αλλαγή της κατάστασης. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε άλλο εκτός από την αξιοπρέπεια μας και το μέλλον των παιδιών μας εάν αύριο δεν αντεπιτεθούμε σε αυτούς που μας κατέστρεψαν τα πάντα. Αγώνας για την Ελλάδα μας, τα παιδιά μας και το μέλλον. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Και στα χουντοκάναλα.

    Και στην Ισραηλινή πρεσβεία.

    Πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία και ρίψη γιαουρτιών.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *