Τι γνωρίζουν και πως με αυτό μας πολεμάνε κάθε δευτερόλεπτο…

Η ύλη γεννήθηκε από μια πρώτη σκέψη! Χωρίς σκέψη, δεν υπάρχει ύλη. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για αυτούς που μας ελέγχουν και κάνουν τα πάντα μέσω των ΜΜΕ για να τους πιστέψει ο
κόσμος. Βασικά γνωρίζουν, πως το Ματριξ της ολογραφικής πραγματικοτητας μας λειτουργεί.
Γνωρίζουν πως λειτουργεί το υποσυνειδητό μας και γνωρίζουν πολύ καλά πως λειτουργεί η σκέψη μας. Επίσης γνωρίζουν οτι η αυτοσυγκέντρωση μιας σκέψης ή επιθυμίας, δημιουργεί την πραγματικότητα!

Μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπορούν να κατευθύνουν τις σκέψεις μας αλλά και να μας στέλνουν σκέψεις με αποτέλεσμα οι σκέψεις (συνείδηση) να γίνονται δικές μας. Σίγουρα πολλοί αναγνώστες, πιστεύουν οτι η επιρροή της τηλεόρασης, τα παιχνίδια, το ραδιόφωνο, οι φωτογραφίες διαφημήσεων κατά μήκος του οδικού δικτύου, τα αθλητικά νέα, η μουσική κτλ. δεν ενεργούν και τόσο πολύ στο υποσυνείδητο μας κάθε μέρα.

Θυμάστε τον Τομ και το Τζέρι; Δεν ήταν διασκεδαστικά τα κινούμενα σχεδία που βλέπαμε; Θυμάστε; Σαν παιδιά κοιτάζαμε το επεισόδιο των 20 λεπτών με τον παιδικό μας εγκέφαλο βυθισμένο στον χρόνιο πόλεμο τους…. τον Μπαξ Μπανυ τον θυμάστε; είχε κηρύξει τον πόλεμο στον κυνηγό Ελμερ και ο κυνηγός σ΄αυτόν, σε κάθε επεισόδιο φώναζε ο Μπάνυ ‘αυτό σημαίνει πόλεμος’! Πενήντα φορές το επεισόδιο έπεφτε επανάληψη….

Θυμήσου πόσες φορές απο μικρό παιδί μέχρι και σήμερα έχεις δεί βία στην τηλεόραση; Ακόμη και μετά απο τόσα χρόνια αυτή η ανεπιθύμητη βία που αυτόκλητα παρουσιάστηκε στο σπίτι μας, δημιούργησε τις εμπειρίες μας, σχημάτισε τη σκέψη μας, μας έπλασε την σκέψη. Μας εκπαίδευσε να λύνουμε τα προβληματά μας με την βία. Πολύ περισσότερο απ΄ οτι πραγματικά νομίζεις….Αυτό ήταν ένα μικρό παράδειγμα, θυμήσου πόσες Αμερικάνικες ταινίες με τον Ράμπο έχεις δει; Το 1, 2 και 3 το θυμάσε; Έχεις σκεφτεί τι έχει συμβεί με τα εγκεφαλικά μας κύταρρα; Σκέψου άραγε σε τί βαθμό σε έχει πλάσει σε αυτό που είσαι η ξεφτιλισμένη τηλεόραση; Ποια είναι άραγε η επίδραση της και ο προγραμματισμός της συνειδησής σου;

Βρισκόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τόσο πολύ σκατό…. που είδαμε όλα αυτά τα χρόνια….με υποσυνείδητα μηνύματα που μας περάστηκαν…..και έγιναν αλήθειες προς μίμηση. Τώρα μας δείχνουν τα κεφάλια να κυλάνε…. οι πόρνες, το παγκόσμιο χάος, αίμα και νεκρούς….Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ουσία όλης της ανθρώπινης ιστορίας. Αν αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που βλέπουμε με τα κομμένα κεφάλια των Αμερικανών Σωτήρων, τότε μας το πέρασαν για πραγματικότητα. Την πραγματικότητα όμως την πλάθουν και απο την άλλη πλευρά… γι αυτούς που δεν πιστεύουν το παραμύθι του Σωτήρα….βγάζουν και άλλο επεισόδιο, πληρώνουν άλλους να κόβουν τα κεφάλια των Σύριων πολεμιστών, οι εικόνες τους αποτοιπώνουν την σκέψη μας.

Ετσι η ελίτ μας παίζει με την συνείδηση μας. Πρώτα στέλνουν τις σκέψεις ή τις χειραγωγούν όπως θέλουν, μέσω από τις εφημερίδες, τα περιοδικά, τη διαφήμιση στο δρόμο, τηλεόραση, σινεμά, τα καταστήματα, το ραδιόφωνο, την ψυχαγωγία σου κ.λπ. Μέσα στο χάος που δημιουργούν τι θα πρωτο πιστέψεις;

Ετσι ο έλεγχος του νου δημιούργησε την σκέψη…και η σκέψη την πραγματικότητα που ζούμε. Οι έλληνες ομως έχουν επιλογή, είμαστε από τους λίγους λαούς που μπορούν να δημιουργήσουν την σκέψη!

Ο ΚΟΡΑΞ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *